Mateřské centrum Krteček | Kam s dětmi – aktivity pro děti a jejich rodiče

E-mail:
Registrační kód:
Zapomněl(a) jste registrační kód?
Aktuální registrační kód:
Nový registrační kód:
Opakovat nový registrační kód:

Zadejte registrační email.

E-mail:

Registrací se přihlásíte se do KLUBU KAM S DĚTMI a zároveň Vám bude umožněno vkládání akcí a tipů do databáze KAM S DĚTMI.
KLUB KAM S DĚTMI Vám bude pravidelně přinášet novinky, newslettery, exkluzivní výhody, slevy a soutěže.

Jméno:
Příjmení:
E-mail:
Telefon:
Instituce:
vyplňujte, pokud za ni budete vkládat do databáze
Kraj:
Souhlasím se zpracováním osobních údajů

Budeme rádi, když vyplníte i další nepovinné údaje, které nám mohou pomoct při vylepšování portálu Kam s dětmi. Naším cílem je být pro vás nejlepším rádcem a pomocníkem, když nevíte kam s dětmi. Tyto data nebudou dle Zásad o ochraně osobních údajů nijak zneužívány či předávány třetím osobám.

Rok narození rodiče:
Jméno dítěte:
Datum narození dítěte:
Přidat dítě

Mateřské centrum Krteček

> Otevřeno

celý rok

> Hodnocení

0  (0x)

> Pro děti ve věku:

0-14

> Popis

Mateřské centrum Krteček vzniklo v roce 2006 jako součást Centra Generace. Do Mateřského centra není nutné se předem hlásit, přijďte, kdy se Vám to bude hodit. Cílem mateřského centra je nabídnout prostor pro aktivity maminek (a tatínků), které (kteří) momentálně tráví svůj čas se svými dětmi na mateřské či rodičovské dovolené. V našem centru se potkáte s novými lidmi, Vaše děti tu najdou bezpečné místo pro své hry, mohou tu navázat první sociální kontakty a najít kamarády. Je pro ně připraven i zajímavý program, který napomáhá rozvoji jejich psychomotorických dovedností (zpívání, cvičení, výtvarné činnosti apod). Mateřské centrum je koncipováno tak, aby se tu dobře cítily všechny děti, včetně těch, jejichž start do života byl ztížen například zdravotním či jiným handicapem. I rodiče mohou podnikat spoustu věcí - třeba se vzdělávat (jazykové či počítačové kursy), něco hezkého si vyrobit, anebo si jen tak dát v naší čajovně dobrý čaj, poklábosit a odpočinout si. Mateřské centrum Krteček patří co se týče velikosti prostor k největším v libereckém kraji - rodiče a jejich děti u nás mohou realizovat na poměrně velké ploše. Snažili jsme se, aby se u nás všichni cítili příjemně, a tomu jsme podřídili i vybavení a zařízení. Krteček je koncipován jako prostor otevřený všem a jako takový je bezbariérovy a pro děti maximálně bezpečný. Co u nás najdete? Vstupní prostor - čajovna Prostor pro výtvarné dílny Herna Tělocvična Další prostory Součástí MC Krteček jsou i další doplňkové prostory - bezbariérové toalety, šatna a kuchyňka. Pro rodiče může být zajímavý i obchod se zdravou výživou. Naše centrum nabízí tyto aktivity: programy pro rodiče s malými dětmi, miniklub - miniškolka od 2 a od 3 let, kroužky pro malé i větší děti, hlídání dětí a aktivity pro samotné maminky (vzdělávání, cvičení, angličtina)

> Otevírací doba

dle webu

> Kontakt

Kraj: Liberecký kraj
Město: Liberec
Ulice: Palachova 504/7
Telefon: 777 815 481
E-mail: [email protected]

> Komentáře