Horská farma Hucul | Kam s dětmi – aktivity pro děti a jejich rodiče

E-mail:
Registrační kód:
Zapomněl(a) jste registrační kód?
Aktuální registrační kód:
Nový registrační kód:
Opakovat nový registrační kód:

Zadejte registrační email.

E-mail:

Registrací se přihlásíte se do KLUBU KAM S DĚTMI a zároveň Vám bude umožněno vkládání akcí a tipů do databáze KAM S DĚTMI.
KLUB KAM S DĚTMI Vám bude pravidelně přinášet novinky, newslettery, exkluzivní výhody, slevy a soutěže.

Jméno:
Příjmení:
E-mail:
Telefon:
Instituce:
vyplňujte, pokud za ni budete vkládat do databáze
Kraj:
Souhlasím se zpracováním osobních údajů

Budeme rádi, když vyplníte i další nepovinné údaje, které nám mohou pomoct při vylepšování portálu Kam s dětmi. Naším cílem je být pro vás nejlepším rádcem a pomocníkem, když nevíte kam s dětmi. Tyto data nebudou dle Zásad o ochraně osobních údajů nijak zneužívány či předávány třetím osobám.

Rok narození rodiče:
Jméno dítěte:
Datum narození dítěte:
Přidat dítě

Horská farma Hucul

> Otevřeno

celý rok

> Hodnocení

5  (1x)

> Pro děti ve věku:

0-14

> Popis

Horská Farma Hucul se nachází v úbočí svahu Janovy hory, v obci Vítkovice v západní části Krkonoš. Na 300 hektarech pastvin, jež sahají až do nadmořské výšky 1100 metrů, se pase stádo huculských koní, které se počtem i kvalitou chovných klisen a hřebců řadí mezi nejlepší chovy huculských koní v české republice. Mezi služby, které Farma Hucul svým návštěvníkům nabízí, patří výuka jízdy na koni, vyjíždky do terénu, dětské tábory, ubytování a posezení v roubenné hospůdce. Farma, obklopená stády pasoucích se koní, s podmanivým výhledem na horské hřebeny Krkonoš a údolí řeky Jizerky, láká svou drsnou krásou a působivou atmosférou k návštěvě nejen milovníky jezdeckého umění. Typ a kapacita objektu: horská chata vhodná pro nenáročné hosty, kapacita 30 lůžek Vybavení objektu: 2-4 lůžkové pokoje se sociálním zařízením, jeden 8-lůžkový pokoj s WC a sprchou na chodbě, jídelna slouží i jako společenská místnost Možnost ubytování psa i jiných zvířátek, pokud si je uhlídáte. Stravování: polopenze, plná penze, občerstvení v bufetu, po dohodě možná vegetariánská strava, popř. jiné diety Volný čas Posezení: venkovní zastřešená pergola, společenská místnost, venkovská hospůdka v místě Zábava u vody: potok (2km), koupaliště (6km) Zábava: sběr lesních plodů, dětské hřiště u objektu Sport: vyjížďky na koních ( pro děti i dospělé, jezdce i úplné začátečníky) Cyklistika: terén horský náročný Lyžování: vlek v délce 300m přímo u objektu, vleky Aldrov a Vurmovka cca 4 km, Horní Mísečky-Medvědín 8 km, upravené běžecké trasy (Benecko - Mísečky) cca 1 km od objektu Možnosti výletů: Krkonoše, prameny Labe, Labská bouda, Sněžné jámy, Pančavské a Mumlavské vodopády aj., Jilemnice muzeum, zvědavá ulička, kino,... 15km, Vrchlabí muzeum krkonošské přírody, historické a nákupní centrum...18 km, Dvůr Králové nad Labem, Safari...45km Hospoda: 3. listopadu 2006 proběhla úspěšná kolaudace hospůdky na naší farmě a tak chceme všechny pozvat mimo jiné na výborné kafíčko od Lavazzy, plzeňské pivo, točenou Kofolu, domácí chléb, pečené brambory, steaky ze skotu skotského či grilovanou zeleninu... Veškeré maso pochází ze skotského náhorního skotu (highland) odchovaného v ekologickém hospodářství na farmě. V době mimo hlavní sezónu je možné si hospodu objednat pro Vaši soukromou akci. Hucul farmu vřele doporučuji na základě vlastní návštěvy - vyžití pro děti na vekovním hřišti s dřevěnými prolézačkami, v restauraci hračky na hraní atd.

> Otevírací doba

dle webu

> Kontakt

Kraj: Liberecký kraj
Město: Vítkovice v Krkonoších
Ulice: Janova Hora 92
Telefon: 481 582 819
E-mail: [email protected]

> Komentáře