Hotel Bystré | Kam s dětmi – aktivity pro děti a jejich rodiče

E-mail:
Registrační kód:
Zapomněl(a) jste registrační kód?
Aktuální registrační kód:
Nový registrační kód:
Opakovat nový registrační kód:

Zadejte registrační email.

E-mail:

Registrací se přihlásíte se do KLUBU KAM S DĚTMI a zároveň Vám bude umožněno vkládání akcí a tipů do databáze KAM S DĚTMI.
KLUB KAM S DĚTMI Vám bude pravidelně přinášet novinky, newslettery, exkluzivní výhody, slevy a soutěže.

Jméno:
Příjmení:
E-mail:
Telefon:
Instituce:
vyplňujte, pokud za ni budete vkládat do databáze
Kraj:
Souhlasím se zpracováním osobních údajů

Budeme rádi, když vyplníte i další nepovinné údaje, které nám mohou pomoct při vylepšování portálu Kam s dětmi. Naším cílem je být pro vás nejlepším rádcem a pomocníkem, když nevíte kam s dětmi. Tyto data nebudou dle Zásad o ochraně osobních údajů nijak zneužívány či předávány třetím osobám.

Rok narození rodiče:
Jméno dítěte:
Datum narození dítěte:
Přidat dítě

Hotel Bystré

> Otevřeno

celý rok

> Hodnocení

0  (0x)

> Pro děti ve věku:

0-14

> Popis

Nekuřácký hotelový komplex propojených budov s 19-ti pokoji má kapacitu 50 lůžek. Hostům je k dispozici příjemná restaurace a útulná vinárna. V letních měsících můžete využít zahradní restauraci v atriu hotelu. Komplex nově zrekonstruovaných hotelových budov se nachází na náměstíčku ve tvaru podkovy. Při rekonstrukci byly zachovány klenby v pokojích i na chodbách, což celému hotelu dodává romantický nádech. Bylo však také pamatováno na Vaše pohodlí a krytý přístup ke všem službám: masážní salón, kosmetické studio, sauna, posilovna a především krásný bazén s mořskou vodou. Každý z 18-ti dvou až čtyřlůžkových pokojů Vám poskytne pohodlí, které očekáváte. Hotel dále disponuje jedním apartmánem, který je rovněž útulný a navíc velmi prostorný, vhodný především pro větší rodiny. Pro ubytované hosty je v každém patře k dispozici mikrovlnka, varná konvice a lednice. Hotelová restaurace s celodenním provozem ( otevřeno od 11,00 hod) Vám nabídne kvalitní českou kuchyni i krajové speciality . Kromě nabídky z jídelního lístku, můžete využít obědové menu s výběrem ze dvou druhů jídel. V nabídce restaurace je široký výběr nealkoholických a alkoholických nápojů. Můžete si pochutnat na světlém, černém nebo řezaném pivu z Černé hory. Námi nabízená vína dodává firma PALAVÍN, Bavory. Pro ubytované hosty nabízíme od 8.00 do 9.oo hod snídaně formou švédského stolu. Pokud využijete ubytování s polopenzí, můžete si vybrat k večeři z nabídky šesti druhů jídel. Stravování větších skupin je řešeno na základě individuální dohody. Hotelový komplex je přizpůsoben pro pobyt rodin s dětmi. V restauraci proto najdete krmící židličky, dětské příbory i veselé prostírání. V objektu hotelu se nachází i VINÁRNA, která kromě posezení v úžaseném stylovém prostoru, nabízí širokou škálu vín z vinotéky od výhradního dodavatele PALAVÍN, Bavory a příjemnou obsluhu. Vinárna je rovněž nekuřáckým prostorem.

> Otevírací doba

dle webu

> Kontakt

Kraj: Pardubický kraj
Město: Bystré u Poličky
Ulice: Na podkově 84
Telefon: 461,741,108
E-mail: [email protected]

> Komentáře