WELLNESS HOTEL PANORAMA**** | Kam s dětmi – aktivity pro děti a jejich rodiče

E-mail:
Registrační kód:
Zapomněl(a) jste registrační kód?
Aktuální registrační kód:
Nový registrační kód:
Opakovat nový registrační kód:

Zadejte registrační email.

E-mail:

Registrací se přihlásíte se do KLUBU KAM S DĚTMI a zároveň Vám bude umožněno vkládání akcí a tipů do databáze KAM S DĚTMI.
KLUB KAM S DĚTMI Vám bude pravidelně přinášet novinky, newslettery, exkluzivní výhody, slevy a soutěže.

Jméno:
Příjmení:
E-mail:
Telefon:
Instituce:
vyplňujte, pokud za ni budete vkládat do databáze
Kraj:
Souhlasím se zpracováním osobních údajů

Budeme rádi, když vyplníte i další nepovinné údaje, které nám mohou pomoct při vylepšování portálu Kam s dětmi. Naším cílem je být pro vás nejlepším rádcem a pomocníkem, když nevíte kam s dětmi. Tyto data nebudou dle Zásad o ochraně osobních údajů nijak zneužívány či předávány třetím osobám.

Rok narození rodiče:
Jméno dítěte:
Datum narození dítěte:
Přidat dítě

WELLNESS HOTEL PANORAMA****

> Fotogalerie

> Otevřeno

celý rok

> Hodnocení

5  (1x)

> Pro děti ve věku:

0-14

> Popis

Lázně pro dospělé a ráj pro děti, to je rodinný wellness hotel Panorama****, v krásném přírodním prostředí nad městem Blanskem. Je ideálním místem pro rodinné i lázeňské pobyty, turistiku a cykloturistiku v Moravském krasu. Vyhledávaný je i firemní klientelou. Největší konkurenční výhodou hotelu je jeho rodinný charakter a vynikající stálý personál vedený majitelem. Hotel má tradici již téměř 30 let! Hotel je zcela komplexní a najdete v něm vše, co od tohoto typu hotelu očekáváte. Od koupání a skvělého zázemí pro děti za každého počasí až po vynikající kuchyni nebo zvířata. V hotelu je dětský koutek, hračky, houpačky, kolotoč, pískoviště, zookoutek mj. s oslí rodinou, ruské kuželky, ping-pong, kulečník, travnaté hřiště a FIT park s wellness chodníkem. Po celé letní prázdniny je v ceně pro děti animační program. Je za každého počasí a pod vedením zkušených animátorů. Animační program je organizován i mimo letní prázdniny a to o Velikonocích a v době různých státních svátků a prodloužených víkendů. Po celé léto je v hotelovém sále obří skluzavka užívaná v rámci animačního programu. Rodiče ocení moderní klimatizovanou restauraci, unikátní "Nebeskou terasu", výtah, uložení vlastních kol zdarma, kvalitní Wi-Fi zdarma, místnost pro maminky (přebalování, mikrovlnná trouba, konvice). Hotel má wellness centrum, kde je bazén se slanou vodou (31 stupňů Celsia) a protiproudovým plaváním, Whirlpool s perličkovou koupelí a hydromasáží, bylinnou parní saunu s možností solné inhalace, infrasaunu, finskou saunu, Kneippovu koupel a solární louku. Rodiče si mohou užít Balneo procedury v širokém spektru od klasických aroma masáží, zábalů a voňavých procedur, po thalassoterapii či lávové kameny. Hotel nabízí velice hezké a útulné jedno, dvou a třílůžkové pokoje Classic New (sprcha, WC, LED TV, lednička, WiFi, telefon, třílůžkové jsou s balkonem) nebo dvoulůžkové pokoje Superior s postelí 2x2m, (sprcha, WC, LED TV, WiFi, lednice, trezor, telefon, balkon). Na vyžádání - přistýlka, dětská postýlka. Koupání Venkovní dohřívaný zážitkový bazén se slanou vodou, s tobogánem, perličkou, masáží a chrličem je po celou sezónu neomezeně v ceně ubytování (od dubna do října) Vnitřní slaný teplý bazén (31°C) s whirlpoolem - po celý rok zpravidla za poplatek. Stravování Snídaně formou bufetového stolu podávaná v čase od 7:00 do 10:00 hodin. V červenci a srpnu a případně dalších exponovaných termínech se podávají večeře formou teplého bufetu. Mimo období hlavní sezóny je polopenze tříchodová. Hlavní chod je výběrem ze tří variant. Možnost předem objednat vegetariánskou stravu, bezlepkovou dietu příp. i jiné diety Hotelová restaurace s výběrem a la carte denně v čase 11:00 až 21:30 hodin.

> Otevírací doba

NÁSTUP NA POBYTY: od 14:00 do 20:00 v den příjezdu - pozdější nástup je nutné hlásit recepci
UVOLNĚNÍ POKOJŮ: do 10:00 v den odjezdu

PROVOZ RECEPCE: 6 - 22 hodin
NOČNÍ INSPEKČNÍ SLUŽBA: 22 - 6 hodin

> Kontakt

Kraj: Jihomoravský kraj
Město: Češkovice (Blansko)
Ulice: Češkovice 168
Telefon: 516 418 111
E-mail: [email protected]

> Komentáře