Letní výtvarný příměstský tábor | Kam s dětmi – aktivity pro děti a jejich rodiče

E-mail:
Registrační kód:
Zapomněl(a) jste registrační kód?
Aktuální registrační kód:
Nový registrační kód:
Opakovat nový registrační kód:

Zadejte registrační email.

E-mail:

Registrací se přihlásíte se do KLUBU KAM S DĚTMI a zároveň Vám bude umožněno vkládání akcí a tipů do databáze KAM S DĚTMI.
KLUB KAM S DĚTMI Vám bude pravidelně přinášet novinky, newslettery, exkluzivní výhody, slevy a soutěže.

Jméno:
Příjmení:
E-mail:
Telefon:
Instituce:
vyplňujte, pokud za ni budete vkládat do databáze
Kraj:
Souhlasím se zpracováním osobních údajů

Budeme rádi, když vyplníte i další nepovinné údaje, které nám mohou pomoct při vylepšování portálu Kam s dětmi. Naším cílem je být pro vás nejlepším rádcem a pomocníkem, když nevíte kam s dětmi. Tyto data nebudou dle Zásad o ochraně osobních údajů nijak zneužívány či předávány třetím osobám.

Rok narození rodiče:
Jméno dítěte:
Datum narození dítěte:
Přidat dítě

Letní výtvarný příměstský tábor

Foto: Zuzana Klápšťová

> Termín

8.7.2024 -12.7.2024

> Hodnocení

0  (0x)

> Pro děti ve věku:

3-6, 6-9, 9-14

> Popis

Pojďte se s námi vydat na dobrodružnou cestu za zvířaty a postavami, které nikdo nikdy ještě neviděl. Cestujte spolu s lektorkou do světa, který možná existuje a nebo také ne. Inspirací budou příběhy, pohádky, nebo co čas přinese. Příměstský tábor pro děti 5-13 let Kreslení, malování, trojrozměrné objekty v atelieru i venku, podle počasí. Podle zájmu závěrem divadelní představení s vytvořenými objekty, vlastními vymyšlenými postavami, dějem…. Témata a techniky Kreslení, malování, akvarel, tempera, modelování z papírové hmoty….. Zkrátka výtvarné tvoření. Výroba fantazijních zvířat a jiných tvorů. Tedy kašírování. Výroba „kulis“ a kostýmů různými výtvarnými technikami. Keramika – výroba pohárů, talířků…. pro závěrečné pohoštění při premiéře divadelního představení. Grafika- výroba pozvánek na závěrečné představení. Závěrečné představení, či vernisáž pod otevřeným nebem 12.7. v 17 30 hodin Zda týden vyvrcholí divadelním představením, či vernisáží vyplyne v týdnu plném výtvarné tvorby. Divadelní představení, vernisáž lze vynechat a účastnit se pouze výtvarného příměstského tábora. Termíny 8.7.- 12.7.2024 10-13 hodin nebo 14-17 hodin – možno propojit Cena V ceně je veškerý výtvarný materiál a lektorné. 700,- za 1 blok dopoledne, či odpoledne 1200,- za celý 1 den 3000,- 5 dní vždy jeden blok(dopoledne, či odpoledne) 6000,- 5 dní celý den Počet dětí a organizace 8 dětí, svačiny a oběd nezajišťujeme, je možné mít vlastní, k dispozici balená voda. S kým? S lektorkou MgA Markéta Loman Vogelová Kde? U nás v Atelieru ŠUM a v pražských zahradách a parcích- dle počasí. Dětem přibalte Pracovní triko a ručník, svačinu a pití. Těšíme se na vás. Více na https://www.kurzyuzuzy.cz/primestsky-vytvarny-tabor/

> Otevírací doba

10 00-13:00 a 14:00-17:00

> Kontakt

Kraj: Praha
Město: Praha 1
Ulice: V jirchářích 14
Telefon: 606908230
E-mail: [email protected]

> Komentáře