MĚSÍC LÁSKY VE WESTFIELD CHODOV: VALENTÝNSKÉ WORKSHOPY, FOTOKOUTEK I KOLO ŠTĚSTÍ | Kam s dětmi – aktivity pro děti a jejich rodiče

E-mail:
Registrační kód:
Zapomněl(a) jste registrační kód?
Aktuální registrační kód:
Nový registrační kód:
Opakovat nový registrační kód:

Zadejte registrační email.

E-mail:

Registrací se přihlásíte se do KLUBU KAM S DĚTMI a zároveň Vám bude umožněno vkládání akcí a tipů do databáze KAM S DĚTMI.
KLUB KAM S DĚTMI Vám bude pravidelně přinášet novinky, newslettery, exkluzivní výhody, slevy a soutěže.

Jméno:
Příjmení:
E-mail:
Telefon:
Instituce:
vyplňujte, pokud za ni budete vkládat do databáze
Kraj:
Souhlasím se zpracováním osobních údajů

Budeme rádi, když vyplníte i další nepovinné údaje, které nám mohou pomoct při vylepšování portálu Kam s dětmi. Naším cílem je být pro vás nejlepším rádcem a pomocníkem, když nevíte kam s dětmi. Tyto data nebudou dle Zásad o ochraně osobních údajů nijak zneužívány či předávány třetím osobám.

Rok narození rodiče:
Jméno dítěte:
Datum narození dítěte:
Přidat dítě

MĚSÍC LÁSKY VE WESTFIELD CHODOV: VALENTÝNSKÉ WORKSHOPY, FOTOKOUTEK I KOLO ŠTĚSTÍ

Foto: Westfield Chodov

> Termín

1.2.2024-29.2.2024

> Hodnocení

0  (0x)

> Pro děti ve věku:

0-14

> Popis

Nákupní centrum Westfield na pražském Chodově připravuje pro své návštěvníky pestrou oslavu svátku svatého Valentýna. Po celý únor se zde lidé budou moci účastnit zajímavých workshopů, zapojit se do řady soutěží nebo se vyfotit ve speciálním valentýnském fotokoutku. Tzv. měsíc lásky je určen nejen zamilovaným párům, ale všem, kteří se mají prostě rádi. Během února se Westfield Chodov stane doslova oázou lásky a romantiky. U příležitosti svátku všech zamilovaných pořádá nákupní centrum tzv. měsíc lásky a nabídne zákazníkům řadu zajímavých atrakcí. Těšit se mohou na workshopy, kde se návštěvníci naučí vázat vlastní květiny anebo připravovat originální valentýnská přáníčka. Ve valentýnském kole štěstí pak bude možné vyhrát dárkovou kartu a spoustu dalších zajímavých cen. Po celý měsíc poběží také soutěže na sociálních sítích. Valentýnský program ve Westfield Chodov není pouze pro zamilované páry, ale pro všechny, kteří mají někoho rádi a chtějí spolu strávit hezký čas. Nejen pro zamilované, ale také pro rodiny, přátele i jednotlivce tak bude ve Westfiled Chodov k dispozici speciální valentýnský fotokoutek. Tam bude možné nechat se zvěčnit v prostředí obřích nafukovacích balónků a vytisknutou fotografii si rovnou odnést domů. Více informací k plánovaným valentýnským aktivitám (a nejen k nim) naleznete na www.westfield.com a také v nové online aplikaci s věrnostním programem Westfield Club.

> Otevírací doba

9:00-21:00

> Kontakt

Kraj: Praha
Město: Praha
Ulice: Roztylská 2321 /19
Telefon: +420 281 918 100
E-mail: [email protected]

> Komentáře