SVÁTEK ZAMILOVANÝCH V CENTRU ČERNÝ MOST | Kam s dětmi – aktivity pro děti a jejich rodiče

E-mail:
Registrační kód:
Zapomněl(a) jste registrační kód?
Aktuální registrační kód:
Nový registrační kód:
Opakovat nový registrační kód:

Zadejte registrační email.

E-mail:

Registrací se přihlásíte se do KLUBU KAM S DĚTMI a zároveň Vám bude umožněno vkládání akcí a tipů do databáze KAM S DĚTMI.
KLUB KAM S DĚTMI Vám bude pravidelně přinášet novinky, newslettery, exkluzivní výhody, slevy a soutěže.

Jméno:
Příjmení:
E-mail:
Telefon:
Instituce:
vyplňujte, pokud za ni budete vkládat do databáze
Kraj:
Souhlasím se zpracováním osobních údajů

Budeme rádi, když vyplníte i další nepovinné údaje, které nám mohou pomoct při vylepšování portálu Kam s dětmi. Naším cílem je být pro vás nejlepším rádcem a pomocníkem, když nevíte kam s dětmi. Tyto data nebudou dle Zásad o ochraně osobních údajů nijak zneužívány či předávány třetím osobám.

Rok narození rodiče:
Jméno dítěte:
Datum narození dítěte:
Přidat dítě

SVÁTEK ZAMILOVANÝCH V CENTRU ČERNÝ MOST

Foto: Centrum Černý Most

> Termín

1.2.2024 - 14.2.2024

> Hodnocení

0  (0x)

> Pro děti ve věku:

0-14

> Popis

Speciální program pro všechny zamilované (a nejen pro ně) si na první polovinu února připravilo nákupní Centrum Černý Most. Od 1. do 14. února zde mohou zákazníci zvěčnit svoji lásku ve stylovém fotokoutku na Centrálním náměstí a také se zapojit do soutěže o hodnotné ceny. Svoji drahou polovičku pak mohou návštěvníci obdarovat exkluzivní dárkovou kartou vydanou speciálně u příležitosti letošního svátku zamilovaných. Centrální náměstí v Centru Černý Most se v období od 1. do 14. února doslova zahalí romantikou. Návštěvníci si zde budou moci pořídit originální fotografii s valentýnskou tematikou a ve dnech 13. a 14. února vyvrcholí program soutěžemi o hodnotné ceny, jako dárkové karty Centra Černý Most, partnerské karty a slevové vouchery pro členy věrnostního programu a také okamžitým tiskem romantické fotky z Instaxu. Valentýnská fotostěna zůstane na Centrálním náměstí i po svátku zamilovaných. V průběhu valentýnského období budou soutěže probíhat také online. Návštěvníci se ve Valentýnském parku mohou těšit také na lahodné občerstvení a nápoje od Starbucks a cukrárny Globus. Hlavním tahákem letošního svátku zamilovaných je limitovaná edice dárkové karty Centra Černý Most, která bude k dispozici pro prvních tisíc návštěvníků na valentýnských infostáncích v Centru Černý Most. Díky stylové dárkové kartě získají zákazníci nejen hodnotný a exkluzivní dárek pro svůj protějšek, ale také možnost zapojit se do soutěže o další velmi atraktivní ceny. Navíc každý zákazník, který nabije kartičku částkou 1 400 korun a výše, získá ještě navíc originální valentýnskou pozornost ve formě dárku. Více informací o valentýnském programu najdete na webových stránkách.

> Otevírací doba

9:00 - 21:00

> Kontakt

Kraj: Praha
Město: Praha
Ulice: Chlumecká 765/6
Telefon: +420 281 918 100
E-mail: [email protected]

> Komentáře