Vánoční prohlídka zámku Stránov s Mikulášem a malým dárečkem | Kam s dětmi – aktivity pro děti a jejich rodiče

E-mail:
Registrační kód:
Zapomněl(a) jste registrační kód?
Aktuální registrační kód:
Nový registrační kód:
Opakovat nový registrační kód:

Zadejte registrační email.

E-mail:

Registrací se přihlásíte se do KLUBU KAM S DĚTMI a zároveň Vám bude umožněno vkládání akcí a tipů do databáze KAM S DĚTMI.
KLUB KAM S DĚTMI Vám bude pravidelně přinášet novinky, newslettery, exkluzivní výhody, slevy a soutěže.

Jméno:
Příjmení:
E-mail:
Telefon:
Instituce:
vyplňujte, pokud za ni budete vkládat do databáze
Kraj:
Souhlasím se zpracováním osobních údajů

Budeme rádi, když vyplníte i další nepovinné údaje, které nám mohou pomoct při vylepšování portálu Kam s dětmi. Naším cílem je být pro vás nejlepším rádcem a pomocníkem, když nevíte kam s dětmi. Tyto data nebudou dle Zásad o ochraně osobních údajů nijak zneužívány či předávány třetím osobám.

Rok narození rodiče:
Jméno dítěte:
Datum narození dítěte:
Přidat dítě

Vánoční prohlídka zámku Stránov s Mikulášem a malým dárečkem

Foto: Petr Pospíšil

> Termín

02.12.2023

> Hodnocení

0  (0x)

> Pro děti ve věku:

0-14

> Popis

Upečte si perfektní adventní výlet na zámek Stránov! Přijměte pozvání na zámek Stránov, kde vás čeká pohádkový příběh zamilovaného kuchaře a kuchařky. CK2 vás zve na nezapomenutelnou prohlídku s vánoční tematikou. Akce se koná v sobotu 2. 12. 2023. Ačkoliv Mikuláš letos přijde až o několik dní později, v nebi už se pilně připravují na speciální nadílku a vy tam můžete nakouknout.. Z naší nabídky si můžete vybrat balíčky s různými časy prohlídek. Se začátkem v 10:20, 13:20 a 15:20. V ceně máte vstupenku, návštěvu Mikuláše a malý dáreček jen doprava je ve vaší režii. Zámek Stránov stojí v obci Jizerní Vtelno asi 10 km od Mladé Boleslavi. Upečte si perfektní adventní výlet na zámek Stránov! Pojďte s námi prožít pohádkový příběh zamilovaného kuchaře a kuchařky. V komnatách vánočně vyzdobeného zámku Stránov se již vše připravuje na Štědrý den. Do příprav se také zapojíme. Kuchařce pomůžeme s pečením vánočního cukroví. Kněžně ozdobíme vánoční stromeček, dozvíme se, proč máme na stole adventní věnec a jaká tradiční jídla se podávají. Společně s knížetem zapálíme adventní svíčku, rozkrojíme jablíčko a zazpíváme si vánoční koledu. Usměvavé služebné pomůžeme s výrobou vánočních ozdob. Tušíte, jak nakonec dopadne láskyplný příběh z kuchyně?Mikuláš, okruh s úkoly, vánoční pohádka o Ježíškovi a dáreček Setkáte se s Mikulášem, rošťáckým čertem a laskavým andělem. Mikuláš má v zásobě malé dárky, jež vám rád předá – a to nejen za vaše dobré činy, ale také za to krásné, co v každém z nás dřímá. Poblíž Betlémku v zámeckém kostele budete mít příležitost zaposlouchat se do vyprávění pastýřů o tom, jak se narodil Ježíšek. Zavítat také můžete do zámecké kavárny. Nabízí kávu, čaj, lahodné zákusky a samozřejmě tradiční české buchty, o kterých znáte z příběhů o dobrodružném Honzovi. Pokud vás buchty navnadí na malé dobrodružství, v zámeckém parku je možnost navštívit připravený zábavný okruh s řadou úkolů a jakmile rozluštíte tajenku, čeká na vás překvapení v podobě drobné odměny.

> Otevírací doba

10:00 - 16:00, prohlídky v 10:20, 13:20 a 15:20

> Kontakt

Kraj: Středočeský kraj
Město: Jizerní Vtelno
Ulice: 83
Telefon: +420775202121
E-mail: [email protected]

> Komentáře