Zimní minitábory pro rodiče s dětmi 2024 | Kam s dětmi – aktivity pro děti a jejich rodiče

E-mail:
Registrační kód:
Zapomněl(a) jste registrační kód?
Aktuální registrační kód:
Nový registrační kód:
Opakovat nový registrační kód:

Zadejte registrační email.

E-mail:

Registrací se přihlásíte se do KLUBU KAM S DĚTMI a zároveň Vám bude umožněno vkládání akcí a tipů do databáze KAM S DĚTMI.
KLUB KAM S DĚTMI Vám bude pravidelně přinášet novinky, newslettery, exkluzivní výhody, slevy a soutěže.

Jméno:
Příjmení:
E-mail:
Telefon:
Instituce:
vyplňujte, pokud za ni budete vkládat do databáze
Kraj:
Souhlasím se zpracováním osobních údajů

Budeme rádi, když vyplníte i další nepovinné údaje, které nám mohou pomoct při vylepšování portálu Kam s dětmi. Naším cílem je být pro vás nejlepším rádcem a pomocníkem, když nevíte kam s dětmi. Tyto data nebudou dle Zásad o ochraně osobních údajů nijak zneužívány či předávány třetím osobám.

Rok narození rodiče:
Jméno dítěte:
Datum narození dítěte:
Přidat dítě

Zimní minitábory pro rodiče s dětmi 2024

Foto: Lenka Kubištová

> Termín

04.02.2024-10.02.2024
11.02.2024-17.02.2024
17.02.2024-23.02.2024

> Hodnocení

0  (0x)

> Pro děti ve věku:

0-14

> Popis

Vzpomínáte na své dětství, kdy jste jezdili na dětské tábory, a rádi byste se tak trochu vrátili anebo chcete strávit čas se svou rodinou (přáteli) s připraveným programem a chcete, aby děti byly v kolektivu jiných dětí? Tak právě pro vás je tu Minitábor pro rodiče s dětmi ... Pobyt s programem je určen především rodičům (prarodičům) s malými dětmi. Jezdí ale i starší sourozenci, i miminka, nejvíce však děti ve věku 0–10 let. Výhody (organizovaných) pobytů jsou: - program připravený pro děti (i dospělé) - děti jsou v kolektivu dalších dětí (děti jsou rády ve společnosti) - hotel je přizpůsoben dětem a hlavně děti očekává - nižší a výhodnější cena Na zimním táboře pro rodiče s dětmi je jak individuální část, tak společná část. Během dopoledne je prostor pro samostatný program. Rodiny většinou chodí lyžovat, bobovat, na procházky. Odpoledne je pro rodiny připravena celotáborová hra, většinou venku na sněhu. Po večeři je nachystaná tvořivá dílna a večerníček. Minitábor nabízí možnost posílení jedinečného vztahu mezi dítětem a rodičem. Veškeré hry a soutěže přispívají k budování sebevědomí, vůle a samostatnosti vašeho dítěte. Při společné činnosti můžete poznat své dítě ve zcela nových situacích, můžete s ním prožít radostné i napínavé chvíle kouzelného světa dětských her.

> Otevírací doba

0:00-24:00

> Kontakt

Kraj: Královéhradecký kraj
Město: Janské Lázně
Ulice: Černá hora 145
Telefon: +420776270509
E-mail: [email protected]

> Komentáře