Zona v pohybu Kbely - dětská herna s kavárnou, bazén a cvičící sály | Kam s dětmi – aktivity pro děti a jejich rodiče

E-mail:
Registrační kód:
Zapomněl(a) jste registrační kód?
Aktuální registrační kód:
Nový registrační kód:
Opakovat nový registrační kód:

Zadejte registrační email.

E-mail:

Registrací se přihlásíte se do KLUBU KAM S DĚTMI a zároveň Vám bude umožněno vkládání akcí a tipů do databáze KAM S DĚTMI.
KLUB KAM S DĚTMI Vám bude pravidelně přinášet novinky, newslettery, exkluzivní výhody, slevy a soutěže.

Jméno:
Příjmení:
E-mail:
Telefon:
Instituce:
vyplňujte, pokud za ni budete vkládat do databáze
Kraj:
Souhlasím se zpracováním osobních údajů

Budeme rádi, když vyplníte i další nepovinné údaje, které nám mohou pomoct při vylepšování portálu Kam s dětmi. Naším cílem je být pro vás nejlepším rádcem a pomocníkem, když nevíte kam s dětmi. Tyto data nebudou dle Zásad o ochraně osobních údajů nijak zneužívány či předávány třetím osobám.

Rok narození rodiče:
Jméno dítěte:
Datum narození dítěte:
Přidat dítě

Zona v pohybu Kbely - dětská herna s kavárnou, bazén a cvičící sály

Foto: Barbora Kolečková

> Otevřeno

celý rok

> Hodnocení

0  (0x)

> Pro děti ve věku:

0-3, 3-6

> Popis

Zona v pohybu Kbely je ideální místem pro aktivní strávení volného času s dětmi. Ve vyhrazeném čase pro veřejnost je možnost navštívit či pronajmout bazénu nebo cvičící sál. O zábavu se postará také dětská herna, která navazuje na příjemnou kavárnu plnou lákavých dobrot. Prostory lákají k uspořádání narozeninových oslav. Pohybové centrum ZONA V POHYBU je rozdělena na 4 ZONY. V zóně SWIMM probíhají ve všední dny během školního roku kurzy plavání pro děti od 6ti měsíců až po děti do 6ti let. Po skončení kurzů je bazén o velikosti 8x3,3m k dispozici veřejnosti. Součástí bazénu je i sauna. Bazén je výjimečný svou čistotou. Voda je udržována v co nejvyšší kvalitě s ohledem na stálou přítomnost dětí a prochází neustálou kontrolou. Zóna GYM disponuje dvěma sály – menším s větším. Menší sál je multifunkční a slouží především pro služby fyzioterapie a pro individuální lekce cvičení. Jeho užití je plánováno i pro hlídání dětí v průběhu cvičení pro maminky. Velký sál o velikosti 98 m2 je využíván pro lekce cvičení dětí i maminek, případně pro návštěvu v rámci volné lekce cvičení bez lektora. Rozvrh kurzů plavání, cvičení a možnost návštěvy volných lekcí naleznete na stránkách www.kbely.zonavpohybu.cz Zóna KAFE & PLAY je otevřená nejen klientům navštěvující kurzy plavání a cvičení, v jejichž rámci získáte vstup do herny na určitou dobu zdarma, ale také pro širokou veřejnost. Kavárna nabízí až 60 míst k sezení a v letních měsících také pár míst pro posezení venku. Dětská herna je rozdělena na část pro batolata a na část pro starší děti. Rozléhá se mezi kavárnou a šatnami, nad které je vyvedeno i jedno její patro.

> Otevírací doba

Otevírací doba:
pondělí - pátek 8:30 - 19:00
sobota + neděle 10:00 - 19:00

> Kontakt

Kraj: Praha
Město: Praha - Kbely
Ulice: Mladoboleslavská 15/347
Telefon: +420 775 996 114
E-mail: [email protected]

> Komentáře