Monkey’s Gym pořádají zkušební lekce cvičení pro děti zdarma | Kam s dětmi – aktivity pro děti a jejich rodiče

E-mail:
Registrační kód:
Zapomněl(a) jste registrační kód?
Aktuální registrační kód:
Nový registrační kód:
Opakovat nový registrační kód:

Zadejte registrační email.

E-mail:

Registrací se přihlásíte se do KLUBU KAM S DĚTMI a zároveň Vám bude umožněno vkládání akcí a tipů do databáze KAM S DĚTMI.
KLUB KAM S DĚTMI Vám bude pravidelně přinášet novinky, newslettery, exkluzivní výhody, slevy a soutěže.

Jméno:
Příjmení:
E-mail:
Telefon:
Instituce:
vyplňujte, pokud za ni budete vkládat do databáze
Kraj:
Souhlasím se zpracováním osobních údajů

Budeme rádi, když vyplníte i další nepovinné údaje, které nám mohou pomoct při vylepšování portálu Kam s dětmi. Naším cílem je být pro vás nejlepším rádcem a pomocníkem, když nevíte kam s dětmi. Tyto data nebudou dle Zásad o ochraně osobních údajů nijak zneužívány či předávány třetím osobám.

Rok narození rodiče:
Jméno dítěte:
Datum narození dítěte:
Přidat dítě

Monkey’s Gym pořádají zkušební lekce cvičení pro děti zdarma

Foto: Zuzana Rybářová

> Termín

04.09.2023-31.01.2024

> Hodnocení

0  (0x)

> Pro děti ve věku:

0-3, 3-6, 6-9

> Popis

Hledáte profesionálně vedené kurzy cvičení, které děti nadchnou, kde se skutečně naučí základům pohybových dovedností a kde pro ně bude pohyb především hrou? Tělocvičny Monkey´s Gym nabízejí jedinečný koncept pohybové všestrannosti pro nejmenší od 6 měsíců do 7 let. V září začne další semestr zábavného cvičení, už nyní probíhá zápis a vy si můžete vyzkoušet zkušební hodinu, která je zdarma! Během zkušební hodiny zdarma si děti i rodiče mohou cvičení v Monkey´s Gym dosytosti vyzkoušet. Celý prostor je určený jen dětem a vybavený pravým gymnastickým nářadím (kladiny, žebřiny, bradla, trampolína…), měkkými cvičebními moduly, příjemným povrchem pro měkké dopady i dostatečně velkým cvičebním prostorem. Děti nadchne lákavé barevné prostředí plné zábavných prvků i hravá forma výuky. Zkušení a odborně vzdělaní lektoři se při cvičení řídí konceptem pohybové všestrannosti, na kterém je postavena i speciálně zpracovaná metodika. Ta plně respektuje správný psychomotorický vývoj dětí i jejich individuální potřeby a zahrnuje vše, co si děti musí v prvních letech svého života v oblasti sportu osvojit. Tělocvičny jsou prosklené a rodiče tak mohou pokroky svých ratolestí pozorovat z komfortního předsálí, zatímco si dají dobrou kávu. Po lekci je nejmenším k dispozici dětský koutek. Tělocvičny Monkey’s Gym přinášejí dětem radost od roku 2012 a kurzy zde ročně projde přes 2 500 dětí. Samozřejmostí je individuální přístup, bezproblémové omluvy a náhrady, malé cvičební skupinky a baby-friendly prostředí. Monkey’s Gym najdete již na čtyřech místech v Praze: ve Westfield Chodov, v Galerii Harfa, v OC Šestka a v centru Juklík. Více na www.monkeysgym.cz Místo: Monkey’s Gym Westfield Chodov, Roztylská 2321/19, Praha 4 Monkey’s Gym Galerie Harfa, Českomoravská 2420/15a, Praha 9 Monkey’s Gym OC Šestka, Fajtlova 1090/1, Praha 6 Monkey´s Gym Juklík, U Jezera 34, Praha 5

> Otevírací doba

> Kontakt

Kraj: Praha
Město: Praha 9
Ulice: Českomoravská 2420/15a
Telefon: 775161611
E-mail: [email protected]

> Komentáře