Army fest Kroměříž | Kam s dětmi – aktivity pro děti a jejich rodiče

E-mail:
Registrační kód:
Zapomněl(a) jste registrační kód?
Aktuální registrační kód:
Nový registrační kód:
Opakovat nový registrační kód:

Zadejte registrační email.

E-mail:

Registrací se přihlásíte se do KLUBU KAM S DĚTMI a zároveň Vám bude umožněno vkládání akcí a tipů do databáze KAM S DĚTMI.
KLUB KAM S DĚTMI Vám bude pravidelně přinášet novinky, newslettery, exkluzivní výhody, slevy a soutěže.

Jméno:
Příjmení:
E-mail:
Telefon:
Instituce:
vyplňujte, pokud za ni budete vkládat do databáze
Kraj:
Souhlasím se zpracováním osobních údajů

Budeme rádi, když vyplníte i další nepovinné údaje, které nám mohou pomoct při vylepšování portálu Kam s dětmi. Naším cílem je být pro vás nejlepším rádcem a pomocníkem, když nevíte kam s dětmi. Tyto data nebudou dle Zásad o ochraně osobních údajů nijak zneužívány či předávány třetím osobám.

Rok narození rodiče:
Jméno dítěte:
Datum narození dítěte:
Přidat dítě

Army fest Kroměříž

Foto: Dan Čagánek

> Termín

3.6.2023

> Hodnocení

0  (0x)

> Pro děti ve věku:

6-9

> Popis

Výstaviště Kroměříž se v sobotu 3.6. stane místem prodejní výstavy historického a moderního vojenství. Naše army trhy nabídnou návštěvníkům nejen možnost rozšířit sbírku, ale i setkat se s dalšími nadšenci vojenské problematiky, nasát zážitky a diskutovat o tématu které nás spojuje. Zá rázných tónů dobové hudby a při orosené sklence s bílou pěnou se pojďte společně přenést v čase do dob našeho mládí. Připomeneme si výstroj, výzbroj a ostatní technické vybavení. Na své si přijdou i příznivci a sběratelé historických i moderních militarií, insignií, chladných zbraní či map. Kluby vojenské historie vám umožní nahlédnout pod pokličku vojenského řemesla průřezem staletími. Časově shrnuto - od pazourku až po drony. Návštěvníci se mohou těšit na dynamické a akustické ukázky vojenské techniky z dob po 2. světové válce. Centrum branných sportů ARMY Kroměříž představí pásovou i kolovou techniku. Nebude chybět bojové vozidlo pěchoty BVP1 ani obrněný transportér OT64. Dále pak TATRA 813, 148, UAZ 469, GAZ 69, PRAGA V3S a mnohé další. Nově se představí polní lazaret rakousko - uherské armády ( 1867 - 1918 ) C. a K. Infalterie včetně autentických ukázek vojenské zákopové chirurgie. Gurmáni si přijdou na své. Kromě restaurace a fast foodu bude v provozu i vojenská kuchyně. Pro děti připravena střelba z kuše a luku. Organizátoři to sice tají, ale připravte se na originální PŘEKVAPENÍ. Hned tak na něj nezapomenete!!! Osádky vojenských veteránů a návštěvníci v uniformách mají vstup ZDARMA. Přijďte strávit příjemný den plný adrenalinu, objevování a setkání s lidmi, kteří sdílejí Vaši vášeň pro vojenskou historii. Těšíme se na Vás! Více informací na : www.hobbyvystaviste.cz

> Otevírací doba

6:00-13:00

> Kontakt

Kraj: Zlínský kraj
Město: Kroměříž
Ulice: Výstaviště Kroměříž, K Výstavišti 4069/8
Telefon: 604670861
E-mail: [email protected]

> Komentáře