Juklík pořádá minikurz „U vody bezpečně“ | Kam s dětmi – aktivity pro děti a jejich rodiče

E-mail:
Registrační kód:
Zapomněl(a) jste registrační kód?
Aktuální registrační kód:
Nový registrační kód:
Opakovat nový registrační kód:

Zadejte registrační email.

E-mail:

Registrací se přihlásíte se do KLUBU KAM S DĚTMI a zároveň Vám bude umožněno vkládání akcí a tipů do databáze KAM S DĚTMI.
KLUB KAM S DĚTMI Vám bude pravidelně přinášet novinky, newslettery, exkluzivní výhody, slevy a soutěže.

Jméno:
Příjmení:
E-mail:
Telefon:
Instituce:
vyplňujte, pokud za ni budete vkládat do databáze
Kraj:
Souhlasím se zpracováním osobních údajů

Budeme rádi, když vyplníte i další nepovinné údaje, které nám mohou pomoct při vylepšování portálu Kam s dětmi. Naším cílem je být pro vás nejlepším rádcem a pomocníkem, když nevíte kam s dětmi. Tyto data nebudou dle Zásad o ochraně osobních údajů nijak zneužívány či předávány třetím osobám.

Rok narození rodiče:
Jméno dítěte:
Datum narození dítěte:
Přidat dítě

Juklík pořádá minikurz „U vody bezpečně“

Foto: Zuzana Rybářová

> Termín

01.05.2023-30.06.2023

> Hodnocení

0  (0x)

> Pro děti ve věku:

3-6, 6-9, 9-14

> Popis

Zkušenosti nelze získat z internetu, ale praxí přímo ve vodě. Nový, unikátní minikurz „U vody bezpečně“, který pořádá plavecké centrum Juklík, je určený pro rodiny, které chtějí strávit s dětmi radostné a bezpečné chvilky u vody a ve vodě. A chtějí se ujistit, kudy a jak na to. Lekce budou opravdu pestré a přinesou nepřeberné množství informací pro inspiraci „jak být ve vodě v pohodě“. Nechodíte se svými ratolestmi na pravidelné kurzy plavání, měli jste v nich pauzu, máte děti, které již zkušenosti s vodou mají, ale stále jsou nesamostatné, anebo se vody bojí, třeba proto že mají nějaký nepříjemný zážitek? Vám všem je určen minikurz plaveckého centra Juklík nazvaný „U vody bezpečně“. V celkem třech lekcích, které se budou konat v květnu a červnu 2023 v příjemně teplé vodě a útulném prostředí plaveckého centra Juklík, se zaměříte na bezpečný vstup a výstup z vody, pády a skoky i pohyb na nestabilní podložce. Dozvíte se, jak postupovat při potápění, jak se bezpečně položit na vodu a odpočinout si, jak pracovat se záchrannou pomůckou, jak reagovat při náhlé vlně do obličeje, jaké to je pohybovat se v proudu či plavat v oblečení. Zkušené instruktorky vám ukáží, jak se ve vodě nedostat do nesnází i jak jednoduše pomoci druhé osobě. Zjistíte, jaký je rozdíl mezi plaveckými brýlemi a maskou, jaké pomůcky jsou dobré pro hru a které pomohou při nácviku plaveckých dovedností. Budete si simulovat situaci při pádu z lodi, poznáte základní prvky sebezáchrany a záchrany. Získáte nepřeberné množství inspirativních her, cviků a fíglů, jak zabavit u vody dítě tak, aby to bavilo i vás! Minikurz je určen pro malou skupinku. V Juklíku na Praze 5 je kapacita minikurzu pro 8 dvojic (rodič+dítě). V Juklíku na Praze 10 je kapacita minikurzu pro 4 dvojice (rodič+dítě). V ceně je zahrnuto 3x 60 minut ve vodě (45' vedené lekce + 15' volného plavání, čas na konzultaci s trenérkou), 15 minut pobytu před bazénem, a navíc jako bonus hodina pobytu v krásně vybavené herně. Termínů je více, podle věku dětí, předchozí rezervace je nezbytná. Termíny: květen–červen 2023 Místo: Plavecké centrum Juklík, U Jezera 2031/34, Praha 5 (tel. 251 610 441) Plavecké centrum Juklík, Přípotoční 1337, Praha 10 (tel. 271 726 567) Více informací: www.juklik.cz/minikurz-u-vody-bezpecne

> Otevírací doba

> Kontakt

Kraj: Praha
Město: Praha 5
Ulice: U Jezera 2031/34
Telefon: 251610441
E-mail: [email protected]

> Komentáře