Letní sportovní příměstské kempy | Kam s dětmi – aktivity pro děti a jejich rodiče

E-mail:
Registrační kód:
Zapomněl(a) jste registrační kód?
Aktuální registrační kód:
Nový registrační kód:
Opakovat nový registrační kód:

Zadejte registrační email.

E-mail:

Registrací se přihlásíte se do KLUBU KAM S DĚTMI a zároveň Vám bude umožněno vkládání akcí a tipů do databáze KAM S DĚTMI.
KLUB KAM S DĚTMI Vám bude pravidelně přinášet novinky, newslettery, exkluzivní výhody, slevy a soutěže.

Jméno:
Příjmení:
E-mail:
Telefon:
Instituce:
vyplňujte, pokud za ni budete vkládat do databáze
Kraj:
Souhlasím se zpracováním osobních údajů

Budeme rádi, když vyplníte i další nepovinné údaje, které nám mohou pomoct při vylepšování portálu Kam s dětmi. Naším cílem je být pro vás nejlepším rádcem a pomocníkem, když nevíte kam s dětmi. Tyto data nebudou dle Zásad o ochraně osobních údajů nijak zneužívány či předávány třetím osobám.

Rok narození rodiče:
Jméno dítěte:
Datum narození dítěte:
Přidat dítě

Letní sportovní příměstské kempy

Foto: Elementkempy

> Termín

10.7.2023 - 14.7.2023
14.8.2023 - 18.8.2023
21.8.2023 - 25.8.2023
28.8.2023 - 1.9.2023

> Hodnocení

0  (0x)

> Pro děti ve věku:

3-6, 6-9, 9-14

> Popis

Během tohoto léta jsme si pro vaše ratolesti připravili letní sportovní kempy v Praze. Kempy probíhají vždy od pondělí do pátku během celého léta a je možné si vybrat ze čtyř druhů kempů. Prvním je florbalový kemp, kde mohou děti rozvíjet své florbalové dovednosti. Druhým je multisportovní, kde si užijí mnoho různých sportů, jak těch klasických, tak i sportů o kterých nejspíš ani neslyšeli. Třetím druhem jsou aerobikové kempy, tam si děti budou moct zacvičit na hudbu a objevit krásu aerobiku. V neposlední řadě nabízíme také Adventure kempy, kde děti zavítají do těch nejlepších zábavných parků v Praze, vyzkouší si některé netradiční sporty a zahrají si s námi mnoho her. Ať si vyberete kterýkoliv z našich kempů, vězte, že si vaše děti užijí léto, na které jen tak nezapomenou. Všechny kempy jsou vedeny zkušenými a odbornými vedoucími. V rámci každého z kempů jsou pro děti připravené zábavné soutěže, neobvyklé zážitky, občerstvení, diplomy a památeční trička. Více informací na www.elementkempy.cz nebo na emailu [email protected]

> Otevírací doba

> Kontakt

Kraj: Praha
Město: Praha
Ulice: Gončarenkova 1003/29, 147 00 Praha 4-Braník
Telefon: 774168745
E-mail: [email protected]

> Komentáře