63. Zlín Film Festival uvede divadelní komedii Mlčeti zlato | Kam s dětmi – aktivity pro děti a jejich rodiče

E-mail:
Registrační kód:
Zapomněl(a) jste registrační kód?
Aktuální registrační kód:
Nový registrační kód:
Opakovat nový registrační kód:

Zadejte registrační email.

E-mail:

Registrací se přihlásíte se do KLUBU KAM S DĚTMI a zároveň Vám bude umožněno vkládání akcí a tipů do databáze KAM S DĚTMI.
KLUB KAM S DĚTMI Vám bude pravidelně přinášet novinky, newslettery, exkluzivní výhody, slevy a soutěže.

Jméno:
Příjmení:
E-mail:
Telefon:
Instituce:
vyplňujte, pokud za ni budete vkládat do databáze
Kraj:
Souhlasím se zpracováním osobních údajů

Budeme rádi, když vyplníte i další nepovinné údaje, které nám mohou pomoct při vylepšování portálu Kam s dětmi. Naším cílem je být pro vás nejlepším rádcem a pomocníkem, když nevíte kam s dětmi. Tyto data nebudou dle Zásad o ochraně osobních údajů nijak zneužívány či předávány třetím osobám.

Rok narození rodiče:
Jméno dítěte:
Datum narození dítěte:
Přidat dítě

63. Zlín Film Festival uvede divadelní komedii Mlčeti zlato

Foto: Zlínský filmový festival

> Termín

02.06.2023

> Hodnocení

0  (0x)

> Pro děti ve věku:

0-14

> Popis

V pátek 2. června od 19:00 hodin se v divadelní jeviště promění pódium Velkého sálu Kongresového centra Zlín. Ve francouzské komedii Mlčeti zlato se v hlavních rolích můžete těšit na festivalovou moderátorskou dvojici Danu Morávkovou a Jana Čenského. Představení je součástí doprovodného programu Zlín Film Festivalu. Komedie Erica Assouse v režii Antonína Procházky slibuje skvělé herecké výkony a spoustu zábavy. Hlavní postavy Gaspard a Clémence jsou ještě relativně mladí senioři s velmi slušným důchodem. Žijí v krásném bytě, a až na občasné drobné půtky, které jsou jen výrazem jejich temperamentu, je všechno, jak má být. Po jedné prudké hádce jejich syna se snachou, však dochází i mezi manželským párem k výměně názorů, při níž na světlo vyplouvají dlouho pečlivě zasunutá tajemství… "Hra Mlčeti zlato byla krásná, už když jsme si ji poprvé přečetli. A to obsazení je opravdu půvabné. Máme dvě úžasné alternované snachy, dva úžasné syny, s Honzou Čenským se máme moc rádi… Co více si přát," svěřila se Dana Morávková. Ve vedlejších rolích by se měli představit Ivanka Korolová a Robert Hájek nebo alternující František Skopal. Její herecký manžel zase vyzdvihuje komediální prvky a potvrzuje, že se publikum bude opravdu bavit. "Dnes už není mnoho důvodů, proč by se lidé mohli zasmát," dodal k tomu trochu vážněji představitel Gasparda, Jan Čenský. Cena vstupného je 290 Kč a vstupenky na představení jsou v předprodeji - https://program.zlinfest.cz/online/cz/detail/?id=19554 Více na www.zlinfest.cz

> Otevírací doba

19:00-21:00

> Kontakt

Kraj: Zlínský kraj
Město: Zlín
Ulice: nám. T. G. Masaryka 5556
Telefon: +420602576870
E-mail: [email protected]

> Komentáře