Můj první tábor 2023 | Kam s dětmi – aktivity pro děti a jejich rodiče

E-mail:
Registrační kód:
Zapomněl(a) jste registrační kód?
Aktuální registrační kód:
Nový registrační kód:
Opakovat nový registrační kód:

Zadejte registrační email.

E-mail:

Registrací se přihlásíte se do KLUBU KAM S DĚTMI a zároveň Vám bude umožněno vkládání akcí a tipů do databáze KAM S DĚTMI.
KLUB KAM S DĚTMI Vám bude pravidelně přinášet novinky, newslettery, exkluzivní výhody, slevy a soutěže.

Jméno:
Příjmení:
E-mail:
Telefon:
Instituce:
vyplňujte, pokud za ni budete vkládat do databáze
Kraj:
Souhlasím se zpracováním osobních údajů

Budeme rádi, když vyplníte i další nepovinné údaje, které nám mohou pomoct při vylepšování portálu Kam s dětmi. Naším cílem je být pro vás nejlepším rádcem a pomocníkem, když nevíte kam s dětmi. Tyto data nebudou dle Zásad o ochraně osobních údajů nijak zneužívány či předávány třetím osobám.

Rok narození rodiče:
Jméno dítěte:
Datum narození dítěte:
Přidat dítě

Můj první tábor 2023

Foto: Lenka Kubištová

> Termín

09.07.2023-15.07.2023
15.07.2023-21.07.2023
13.08.2023-19.08.2023
19.08.2023-25.08.2023

> Hodnocení

0  (0x)

> Pro děti ve věku:

6-9

> Popis

Tábor je určen menším dětem ve věku 5 – 10 let, které jedou na tábor poprvé a nebo chtějí jet na kratší dobu. Pobyt je zkrácený na sedm dnů. Děti jsou v oddíle po menším počtu a oddíl má na starosti oddíloví vedoucí a praktikant. Děti mají upravený program a přizpůsobený režim dne (např. dřívější večerka). Díky nižšímu počtu dětí v oddíle je možný individuální a pečlivý přístup, dohled v hygieně, oblékání a stravování. V ceně je zahrnuto ubytování, strava 5x denně, pitný režim, doprava zájezdovým autobusem z Prahy a zpět, pestrý táborový program, vyškolení vedoucí, dohled zdravotníka. Doprava je vlastními zájezdovými autobusy v dopoledních hodinách z Prahy od metra C – Letňany nebo možnost vlastní dopravy. Na táboře mají děti celodenní program. Každé dopoledne, od nástupu do oběda, probíhají tématické workshopy. Každý den si děti vystřídají jiné téma od tvoření, sportování, tanec až po zálesácké dovednosti. Program je poskládán tak, aby byl aktivní a pestrý. Po poledním klidu je pro děti pro děti připravena celotáborová hra, oddílové klání, soutěže, kvízy, stopování, hry na hřištích a v lese. Celý program je pečlivě připravován před táborem. Po večeři jsou pro děti připraveny oddílové hry, táborák, speciální návštěva a samozřejmostí je diskotéka se světelnými efekty.

> Otevírací doba

> Kontakt

Kraj: Liberecký kraj
Město: Jestřabí v Krkonoších
Ulice: Roudnice 69
Telefon: 776270509
E-mail: [email protected]

> Komentáře