Monkey´s Gym otevírá moderní tělocvičnu pro děti ve Westfield Chodov! | Kam s dětmi – aktivity pro děti a jejich rodiče

E-mail:
Registrační kód:
Zapomněl(a) jste registrační kód?
Aktuální registrační kód:
Nový registrační kód:
Opakovat nový registrační kód:

Zadejte registrační email.

E-mail:

Registrací se přihlásíte se do KLUBU KAM S DĚTMI a zároveň Vám bude umožněno vkládání akcí a tipů do databáze KAM S DĚTMI.
KLUB KAM S DĚTMI Vám bude pravidelně přinášet novinky, newslettery, exkluzivní výhody, slevy a soutěže.

Jméno:
Příjmení:
E-mail:
Telefon:
Instituce:
vyplňujte, pokud za ni budete vkládat do databáze
Kraj:
Souhlasím se zpracováním osobních údajů

Budeme rádi, když vyplníte i další nepovinné údaje, které nám mohou pomoct při vylepšování portálu Kam s dětmi. Naším cílem je být pro vás nejlepším rádcem a pomocníkem, když nevíte kam s dětmi. Tyto data nebudou dle Zásad o ochraně osobních údajů nijak zneužívány či předávány třetím osobám.

Rok narození rodiče:
Jméno dítěte:
Datum narození dítěte:
Přidat dítě

Monkey´s Gym otevírá moderní tělocvičnu pro děti ve Westfield Chodov!

Foto: Zuzana Rybářová

> Termín

15.03.2023
01.04.2023

> Hodnocení

0  (0x)

> Pro děti ve věku:

3-6, 6-9

> Popis

Monkey´s Gym, to jsou moderní profesionální tělocvičny, které jsou šité dětem na míru. Nabízejí jedinečný koncept pohybové všestrannosti pro nejmenší od 6 měsíců do 7 let, a to už od roku 2012! Malé sportovce zde nadchne barevné prostředí, skutečné gymnastické nářadí i hravá atmosféra. V dubnu Monkey´s Gym otevírá svou již 4. pobočku ve Westfield Chodov a vy si už teď můžete přijít cvičení vyzkoušet ve zkušební hodině zdarma. Lekce v tělocvičnách Monkey´s Gym jsou plné legrace, prostředí je krásně barevné a bezpečné a nejmenší se tak učí novým dovednostem mnohem přirozeněji. Profesionální prostory slouží výhradně dětem – jsou vybaveny speciálními cvičebními pomůckami a gymnastickým nářadím vyrobeným jim na míru. Lektoři vedou hodiny podle odborné metodiky sestavené s citem pro potřeby malých sportovců – nejmenším se tak zde dostane skutečně všestranné pohybové průpravy a díky zábavným prvkům v hodinách současně získají i lásku k pohybu. Ověřenými kurzy tady ročně projde více než 2 500 dětí. Protože v Monkey’s dbají na komplexnost služeb a nadstandardní klientský přístup, je zde samozřejmostí individuální přístup, bezproblémové omluvy a náhrady, malé cvičební skupinky, prosklená tělocvična, baby-friendly prostředí a společná radost z každého dětského pokroku. Dospělý doprovod může v předsálí posedět u dobré kávy a pozorovat ratolesti při cvičení. Před nebo po něm si děti mohou užít hrací koutek, pro ty menší nechybí jídelní židličky, lehátko, přebalovací pult i vše potřebné k pohodlnému nakrmení. A pokud zapomenete, mají tady zdarma i potřeby k přebalení. V Monkey’s Gym zkrátka mají pro malé i velké klienty vše, co od moderních prostor pro cvičení dětí očekávají. A vy si to vše můžete přijít vyzkoušet – zcela zdarma a nezávazně ve zkušební hodině. Od dubna nově také v nové pobočce ve Westfield Chodov na Praze 4, nebo už nyní na některé z dalších poboček (v Galerii Harfa na Praze 9, Baby Clubu Juklík na Praze 5 nebo v OC Šestka na Praze 6). Termín: od 15. 3. 2023 Místo: Monkey´s Gym Harfa (Galerie Harfa, Českomoravská 2420/15, Praha 9) Monkey´s Gym Šestka (OC Šestka, Fajtlova 1090/1, Praha 6) Monkey´s Gym Baby Club Juklík (U Jezera 2031/34, Praha 5 – Stodůlky) ...a od 1. 4. 2023 navíc nově: Monkey´s Gym Westfield Chodov (Roztylská 2321/19, Praha 4) Více informací: www.monkeysgym.cz Kontakt: tel. 775 16 16 11, mail: [email protected]

> Otevírací doba

> Kontakt

Kraj: Praha
Město: Praha 9
Ulice: Českomoravská 2420/15a
Telefon: 775161611
E-mail: [email protected]

> Komentáře