LEGENDY 2023 | Kam s dětmi – aktivity pro děti a jejich rodiče

E-mail:
Registrační kód:
Zapomněl(a) jste registrační kód?
Aktuální registrační kód:
Nový registrační kód:
Opakovat nový registrační kód:

Zadejte registrační email.

E-mail:

Registrací se přihlásíte se do KLUBU KAM S DĚTMI a zároveň Vám bude umožněno vkládání akcí a tipů do databáze KAM S DĚTMI.
KLUB KAM S DĚTMI Vám bude pravidelně přinášet novinky, newslettery, exkluzivní výhody, slevy a soutěže.

Jméno:
Příjmení:
E-mail:
Telefon:
Instituce:
vyplňujte, pokud za ni budete vkládat do databáze
Kraj:
Souhlasím se zpracováním osobních údajů

Budeme rádi, když vyplníte i další nepovinné údaje, které nám mohou pomoct při vylepšování portálu Kam s dětmi. Naším cílem je být pro vás nejlepším rádcem a pomocníkem, když nevíte kam s dětmi. Tyto data nebudou dle Zásad o ochraně osobních údajů nijak zneužívány či předávány třetím osobám.

Rok narození rodiče:
Jméno dítěte:
Datum narození dítěte:
Přidat dítě

LEGENDY 2023

> Termín

27.05.2023 - 28.05.2023

> Hodnocení

0  (0x)

> Pro děti ve věku:

6-9, 9-14

> Popis

LEGENDY 2023 - 28. května 2023 Výstaviště Praha www.legendy.cz Prestižní motoristická slavnost slaví 10 let od svého založení v roce 2013. LEGENDY se staly největší a nejprestižnější motoristickou událostí v České republice. Představují přes 1000 exponátů v podobě historických vozů, sportovních automobilů, závodních speciálů, motocyklů, karavanů a obytných vozů a součástí jsou velké soutěže a kulturní program. Slavnosti se účastní značky FERRARI, Porsche, Mercedes-Benz, ŠKODA Auto, HYUNDAI, Ford, Range Rover, Jaguar, SUBARU, Alfa Romeo, BMW, Ducati, Indian, Segway, Royal Enfield, JAWA a mnoho dalších. Slavnost LEGENDY má za cíl inspirovat k vášni pro motory všech druhů a stáří. Automobily a motocykly považujeme za umělecká díla na kolech. Obdivujeme je, jsou naší vášní. Milujeme je, protože nám dávají radost a svobodu. Slavnost LEGENDY je pro každého fanouška motorů. Své si zde najdou dědečkové, kteří budou vzpomínat. Tátové, kteří se budou inspirovat. Děti, které se budou zamilovávat. Maminky potěší mnoho doprovodných aktivit, dětské zóny, mnoho kvalitního občerstvení a zajímavý kulturní program. LEGENDY jsou slavností pro celou rodinu. Bohatý program je koncipován na celý den. Přijďte dopoledne a domů vyražte až na konci dne. Nespěchejte, obdivujte, diskutujte, radujte se! Těšíme se na vás! Informace: www.legendy.cz FaceBook - LEGENDY Instagram - LEGENDY Vstupenky: Dospělá 18+ na 1 den: 600Kč Zlevněná: 350Kč Dětská 6+: 100Kč Ceny jsou uvedeny pro prodej na místě slavnosti s 10% DPH. Platba v hotovosti i kartou. #legendy2023 #Shell #mercedesbenz #ferrari #Praha #VystavistePraha #slavnost #vystava #motorshow #autoshow #veletrh #zabavaprocelourodinu #luxus #vasen #prestiz #inspirace

> Otevírací doba

09:00 - 17.00

> Kontakt

Kraj: Praha
Město: Praha 7 - Holešovice
Ulice: Výstaviště Praha
Telefon: 777738433
E-mail: [email protected]

> Komentáře