Letní Virtuální hry | Kam s dětmi – aktivity pro děti a jejich rodiče

E-mail:
Registrační kód:
Zapomněl(a) jste registrační kód?
Aktuální registrační kód:
Nový registrační kód:
Opakovat nový registrační kód:

Zadejte registrační email.

E-mail:

Registrací se přihlásíte se do KLUBU KAM S DĚTMI a zároveň Vám bude umožněno vkládání akcí a tipů do databáze KAM S DĚTMI.
KLUB KAM S DĚTMI Vám bude pravidelně přinášet novinky, newslettery, exkluzivní výhody, slevy a soutěže.

Jméno:
Příjmení:
E-mail:
Telefon:
Instituce:
vyplňujte, pokud za ni budete vkládat do databáze
Kraj:
Souhlasím se zpracováním osobních údajů

Budeme rádi, když vyplníte i další nepovinné údaje, které nám mohou pomoct při vylepšování portálu Kam s dětmi. Naším cílem je být pro vás nejlepším rádcem a pomocníkem, když nevíte kam s dětmi. Tyto data nebudou dle Zásad o ochraně osobních údajů nijak zneužívány či předávány třetím osobám.

Rok narození rodiče:
Jméno dítěte:
Datum narození dítěte:
Přidat dítě

Letní Virtuální hry

> Termín

15.7.2022-14.8.2022

> Hodnocení

0  (0x)

> Pro děti ve věku:

0-14

> Popis

Letní virtuální hry nabízejí možnost změřit síly v 5 různých disciplínách na dálku s lidmi z celé republiky. Stačí se pouze zaregistrovat, splnit vybraný sport a distanci kdekoliv v přírodě a zaslat důkaz o splnění. Poznej virtuální závody a výzvy jako způsob zdravého životního stylu i jako zábavu pro celou rodinu a přátele, se kterými můžeš sdílet zážitky i na dálku. Přihlášení i účast jsou zdarma. Virtuální závody a výzvy fungují stejně jako jakýkoliv jiný druh závodění a skutečně je musíš absolvovat. Virtuální je pouze tabulka výsledků, vše ostatní je reálné a je jen na tobě, jak zvládneš jednotlivé výzvy, svým vlastním tempem, kdekoliv venku v přírodě i bez ohledu na výsledek. Jediné, co musíš udělat, je přihlásit se do závodu či výzvy, pustit se do vybrané sportovní disciplíny a zaslat důkaz, že máš splněno. Virtuální závody jsou skvělý způsob jak zůstat fit a dodají ti potřebnou motivaci ke zdolání tvých sportovních cílů. Sdílej zážitky se svými přáteli a získej krásné medaile za svůj výkon! Při 3. ročníku Letních virtuálních her máš opět možnost soutěžit v pěti sportovních disciplínách. Na programu jsou: Běh, Chůze, Cyklistika, Plavání a Triatlon a na závodění máš celých 30 dní. Tratě na Letních virtuálních hrách jsou inspirované těmi nejčastějšími disciplínami a můžeš se tedy zkusit přiblížit se časům, kterých dosahují profesionální sportovci. Registrace i účast jsou zdarma. Bav se, podporuj a motivuj své přátele či rodinu a probuď v sobě zdravou soutěživost. Letní Virtuální Hry jsou jedinečnou příležitostí k tomu vystoupit trochu ze své komfortní zóny a zapojit se i do disciplín, které běžně v průběhu roku nevyhledávaš. Na splnění této výzvy máš 30 dní, takže si můžeš klidně sestavit plán, rozvrhnout si sportovní aktivity do celého měsíce a zdolat nějakou ze svých osobních met.

> Otevírací doba

> Kontakt

Kraj: Praha
Město: Kdekoli
Ulice: Kdekoli
Telefon: 776618877
E-mail: [email protected]

> Komentáře