Čokoládování - Festival Muzea čokolády Tábor | Kam s dětmi – aktivity pro děti a jejich rodiče

E-mail:
Registrační kód:
Zapomněl(a) jste registrační kód?
Aktuální registrační kód:
Nový registrační kód:
Opakovat nový registrační kód:

Zadejte registrační email.

E-mail:

Registrací se přihlásíte se do KLUBU KAM S DĚTMI a zároveň Vám bude umožněno vkládání akcí a tipů do databáze KAM S DĚTMI.
KLUB KAM S DĚTMI Vám bude pravidelně přinášet novinky, newslettery, exkluzivní výhody, slevy a soutěže.

Jméno:
Příjmení:
E-mail:
Telefon:
Instituce:
vyplňujte, pokud za ni budete vkládat do databáze
Kraj:
Souhlasím se zpracováním osobních údajů

Budeme rádi, když vyplníte i další nepovinné údaje, které nám mohou pomoct při vylepšování portálu Kam s dětmi. Naším cílem je být pro vás nejlepším rádcem a pomocníkem, když nevíte kam s dětmi. Tyto data nebudou dle Zásad o ochraně osobních údajů nijak zneužívány či předávány třetím osobám.

Rok narození rodiče:
Jméno dítěte:
Datum narození dítěte:
Přidat dítě

Čokoládování - Festival Muzea čokolády Tábor

Foto: Muzeum čokolády a marcipánu Tábor

> Termín

8.10.2022

> Hodnocení

0  (0x)

> Pro děti ve věku:

0-14

> Popis

Přijďte si užít den věnovaný tomu nejsladšímu v našem životě - čokoládě! A také radosti, veselí a setkávání! Táborské Muzeum čokolády a marcipánu slaví 10 let! Den bude plný workshopů, dílniček, ochutnávek a také zábavného programu na podiu, v ulici i v Muzeu. Na co se můžete těšit? Program v ulici "Bean to bar" čokoláda - vše o výrobě čokolády a vlastním prémiové řadě "bean to bar" čokolád se dozvíte s Jirkou Soukupem Budeme naživo sledovat tvorbu velké čokoládové sochy Thora od Daniela Šefčíka Kloboučnická tvořivá dílna pro děti – tvorba kloboučků z marcipánu, pro děti i dospělé Workshop – malování čoko obrazů, umělec Leo Holcknecht maluje velký čoko obraz Pralinkování – na pralinky jsou v táborském Muzeu právem pyšní, uchutnáte limitované edice Čokomasáže Hudební produkce Skvělá káva a "slaný" stánek s dobrotami k zakousnutí Degustace vína & čokolády Program v Muzeu Oblíbené a nepřekonatelné degustace čokolády naslepo Ukázka výroby pralinek Zdobení dortů bílky Speciální komentované prohlídky Muzea Hra o poklad Malování na obličej A samozřejmě Tvořivé dílny - výroba čokolády, pralinky a tvorba z marcipánu Program na velkém podiu 10:00 - Přivítání a kouzelná show s kouzelníkem Petem 11:00 - Rozhovor s Petrou Kovandou, zakladatelkou Muzea, k 10 letému výročí vzniku Muzea. Co všechno se dozvíte nejen o Muzeu? 11:15 - Tanec Čokožrouta - zatančíme si společně oblíbený tanec! 11:45 - Rozhovor s Jirkou Soukupem o "Bean to bar" čokoládě, novince z manufaktury Muzea čokolády 12:00 - Martin Svatek Show "Miluju a maluju" - světová čokoládová show na podiu festivalu Čokolády. Nepromeškejte! 13:00 - Pohádka "Popelka" od souboru del Arte 14:00 - Lucie Vondráčková - zazpívá písničku s holčičkou Fínou, následovat bude autogramiáda knihy Fína čokoláda: s Lucií Vondráčkovou a s Filipem Rožkem, spoluautorem knihy 15:30 - Fantastický závěr celodenní práce Dana Šefčíka na velké čokoládové soše Thora 16:00 - Kouzelnická show s Petem Malé podium Hudební program a losování tomboly (11:30 a 15:00) A mnoho dalšího... Těšíme se na vás!

> Otevírací doba

10:00-17:00

> Kontakt

Kraj: Jihočeský kraj
Město: Tábor
Ulice: Kotnovská 138/13
Telefon: +420 724 015 206
E-mail: [email protected]

> Komentáře