Pivní stezka Toulavy | Kam s dětmi – aktivity pro děti a jejich rodiče

E-mail:
Registrační kód:
Zapomněl(a) jste registrační kód?
Aktuální registrační kód:
Nový registrační kód:
Opakovat nový registrační kód:

Zadejte registrační email.

E-mail:

Registrací se přihlásíte se do KLUBU KAM S DĚTMI a zároveň Vám bude umožněno vkládání akcí a tipů do databáze KAM S DĚTMI.
KLUB KAM S DĚTMI Vám bude pravidelně přinášet novinky, newslettery, exkluzivní výhody, slevy a soutěže.

Jméno:
Příjmení:
E-mail:
Telefon:
Instituce:
vyplňujte, pokud za ni budete vkládat do databáze
Kraj:
Souhlasím se zpracováním osobních údajů

Budeme rádi, když vyplníte i další nepovinné údaje, které nám mohou pomoct při vylepšování portálu Kam s dětmi. Naším cílem je být pro vás nejlepším rádcem a pomocníkem, když nevíte kam s dětmi. Tyto data nebudou dle Zásad o ochraně osobních údajů nijak zneužívány či předávány třetím osobám.

Rok narození rodiče:
Jméno dítěte:
Datum narození dítěte:
Přidat dítě

Pivní stezka Toulavy

> Fotogalerie

> Otevřeno

celý rok

> Hodnocení

0  (0x)

> Pro děti ve věku:

3-6, 6-9, 9-14

> Popis

Děvet regionálních pivovarů i restaurace, kde regionální piva čepují, propojuje Pivní stezka Toulavy. Stačí přitom ochutnat 7 různých místních piv a získáte speciální půllitr pivní stezky. Abyste prokázali, že jste pivo ochutnali, budete k tomu potřebovat Gatsroprůvodce pivní stezkou Toulavy, který si můžete vyzvednout ve všech zapojených pivovarech a restauracích, nebo na infocentrech. Do něj získáte za vypití piva (nebo nákup piva s sebou) samolepku. Samolepku můžete získat v následujících restauracích a pivovarech. Je třeba však ochutnat 6 různých piv. V každém z míst také můžete předložit svých 6 získaných samolepek a získat tak půllitr jako suvenýr. Pravidla pro Pivní stezku Toulavy Turista sbírá do brožury „Gastrozážitky a pivní stezka“ samolepky. Každé zapojené místo dá jednomu turistovi samolepku piva, které čepuje, pokud si koupí a vypije alespoň jedno pivo. Jedna osoba má nárok pouze na jednu samolepku bez ohledu na to, kolik vypije piv. Za 6 různých samolepek (6 různých piv) má turista nárok na půllitr Toulavy. Půllitry jsou k dispozici přímo u zapojených míst Pokud místo půllitry nemá (kdyby došly zásoby), půllitr mu dodá přímo Toulava. V takovém případě odevzdá turista vyplněnou brožuru a zanechá svou adresu a kontakt. Prvních 15 turistů v každém zapojeném místě má nárok na speciální půllitr Toulava s uchem. Další turisté získají standardní půllitr Toulava bez ucha Na půllitry není právní nárok, pořadatel TOULAVA o.p.s. si vyhrazuje kdykoli změnit pravidla soutěže, nebo soutěž ukončit.   Zapojené pivovary Pivnice Výčep Tábor Pivovar Brandlínská Kuna Bistro T10 Restaurace Špajz Bechyně Pivovar Pod Besedou a Muzeum pivovarnictví Tábor Rodinný pivovar Obora Restaurace Hotel Gold Chotoviny Pivovar Transformátor Hlavatce Vítek z Prčice Pivovar Keras Bechyně

> Otevírací doba

dle otevírací doby pivovarů

> Kontakt

Kraj: Jihočeský kraj
Město: Tábor
Ulice: Vančurova 1946
Telefon: 775 012 001
E-mail: [email protected]

> Komentáře