Živá výstava Jan A jaK dál | Kam s dětmi – aktivity pro děti a jejich rodiče

E-mail:
Registrační kód:
Zapomněl(a) jste registrační kód?
Aktuální registrační kód:
Nový registrační kód:
Opakovat nový registrační kód:

Zadejte registrační email.

E-mail:

Registrací se přihlásíte se do KLUBU KAM S DĚTMI a zároveň Vám bude umožněno vkládání akcí a tipů do databáze KAM S DĚTMI.
KLUB KAM S DĚTMI Vám bude pravidelně přinášet novinky, newslettery, exkluzivní výhody, slevy a soutěže.

Jméno:
Příjmení:
E-mail:
Telefon:
Instituce:
vyplňujte, pokud za ni budete vkládat do databáze
Kraj:
Souhlasím se zpracováním osobních údajů

Budeme rádi, když vyplníte i další nepovinné údaje, které nám mohou pomoct při vylepšování portálu Kam s dětmi. Naším cílem je být pro vás nejlepším rádcem a pomocníkem, když nevíte kam s dětmi. Tyto data nebudou dle Zásad o ochraně osobních údajů nijak zneužívány či předávány třetím osobám.

Rok narození rodiče:
Jméno dítěte:
Datum narození dítěte:
Přidat dítě

Živá výstava Jan A jaK dál

Foto: Martin Zborník

> Termín

14.5.2022-30.12.2022

> Hodnocení

0  (0x)

> Pro děti ve věku:

6-9, 9-14

> Popis

Interaktivní výstava jako cesta běžně nepřístupnými místy galerie, která zkoumá život a myšlenka Jana Amose Komenského a umožňuje dětem i dospělým porovnat je se sebou samým. Přijďte vstoupit do výstavy, která vznikla jako společné a společenské dílo a nahlédněte do běžně nepřístupných prostor galerie. Návštěvník zažije cestu Komenského životem z Naardenu k Uherskému Brodu, od smrti k narození, navštíví Laboratoř jeho díla. Projde studnou poznání a jeho kroky povedou do obrazu světa a sebe… najde tam to, co hledá? Ve Sladovně Písek od 14. května 2022, doporučený věk: 6–430 let. Upozorňujeme, že výstava obsahuje větší než malé množství pšeničného zrna. 1. pád Kdo? Co? Živá výstava jako cesta galerií. 2. pád Koho? Čeho? Týká se mladého Janka, kterému později říkali Jan Amos Komenský. 3. pád Komu? Čemu? Určená tobě i všem hledajícím. 4. pád Koho? Co? Vidím schody vysoké, po kterých vystoupám i sejdu. 5. pád Oslovujeme, voláme. Honzo, vstávej! 6. pád O kom? O čem? O cestě od konce k počátku. 7. pád S kým? Čím? S tebou i s námi.

> Otevírací doba

denně kromě pondělí, 9-17 hodin

> Kontakt

Kraj: Jihočeský kraj
Město: Písek
Ulice: Velké náměstí 113
Telefon: +420 725 055 551
E-mail: [email protected]

> Komentáře