Game design v Unity | Kam s dětmi – aktivity pro děti a jejich rodiče

E-mail:
Registrační kód:
Zapomněl(a) jste registrační kód?
Aktuální registrační kód:
Nový registrační kód:
Opakovat nový registrační kód:

Zadejte registrační email.

E-mail:

Registrací se přihlásíte se do KLUBU KAM S DĚTMI a zároveň Vám bude umožněno vkládání akcí a tipů do databáze KAM S DĚTMI.
KLUB KAM S DĚTMI Vám bude pravidelně přinášet novinky, newslettery, exkluzivní výhody, slevy a soutěže.

Jméno:
Příjmení:
E-mail:
Telefon:
Instituce:
vyplňujte, pokud za ni budete vkládat do databáze
Kraj:
Souhlasím se zpracováním osobních údajů

Budeme rádi, když vyplníte i další nepovinné údaje, které nám mohou pomoct při vylepšování portálu Kam s dětmi. Naším cílem je být pro vás nejlepším rádcem a pomocníkem, když nevíte kam s dětmi. Tyto data nebudou dle Zásad o ochraně osobních údajů nijak zneužívány či předávány třetím osobám.

Rok narození rodiče:
Jméno dítěte:
Datum narození dítěte:
Přidat dítě

Game design v Unity

> Termín

25.07.2022-29.07.2022

8.08.2022-12.08.2022

> Hodnocení

0  (0x)

> Pro děti ve věku:

9-14

> Popis

Program Zajímá tě jak se tvoří počítačové hry? Ukážeme ti, jak tvorba počítačových her od prvotní myšlenky po závěrečné odchytávání chyb probíhá! Pro tvorbu herního světa budeme používat populární herní engine Unity, ve kterém byly vytvořeny oblíbené hry jako Heartstone nebo Among Us. Abychom herní svět rozpohybovali a udělali ho interaktivní, budeme používat programocí jazyk C#. Každý řádek kódu si vysvětlíme a ve hře uvidíme, jaký má efekt. Z tábora si odneseš několik svých počítačových a mobilních her. Práci s počítači prokládáme aktivitami bez něj a každý den vyrazíme i ven zahrát si hru bez počítačů. Vstupní znalosti Tábor pro děti je vhodný i pro začátečníky. Co se studenti naučí? -Vytvořit si vlastní hru v Unity -Naprogramovat herní mechaniky v jazyce C# -Získají základní znalosti o herním designu -Získají základy pro vlastní tvorbu her Harmonogram tábora: 1.den Během dopoledne se seznámíme s prostředím Unity a začneme s tvorbou herních mechanik jednoduché hry. Odpoledne si půjdeme zahrát týmové hry ven a poté ke hře navrhneme level design. 2.den Dopoledne začneme s dalším herním projektem, ve kterém upevníme znalosti z prvního dne. A odpoledne se ponoříme hlouběji do herních principů, vytvoříme vlastní nepočítačovou oddychovou hru, kterou si následně zahrajeme a herní projekt z dopoledne dokončíme. 3.den Začneme pracovat na závěrečném herním projektu. Vyzkoušíme si, jak aplikovat herní principy a naplánujeme si, co bude naše hra obsahovat. 4.den Budeme se věnovat animacím a jejich ovládání z jazyka C#. Většinu doby budeme rozšiřovat naší hru. 5.den Vyladíme naše hry a upravíme jejich ovládání, aby je bylo možné spustit na mobilních zařízeních. Odpoledne si v nich uděláme turnaj se slavnostním zakončením. Vhodný pro děti od 13 do 15 let.

> Otevírací doba

9:00-17:00

> Kontakt

Kraj: Praha
Město: Praha
Ulice: Hala 40, Bubenské nábřeží 306/13
Telefon: +420777653 659
E-mail: [email protected]

> Komentáře