Jak mít úspěšné dítě | Kam s dětmi – aktivity pro děti a jejich rodiče

E-mail:
Registrační kód:
Zapomněl(a) jste registrační kód?
Aktuální registrační kód:
Nový registrační kód:
Opakovat nový registrační kód:

Zadejte registrační email.

E-mail:

Registrací se přihlásíte se do KLUBU KAM S DĚTMI a zároveň Vám bude umožněno vkládání akcí a tipů do databáze KAM S DĚTMI.
KLUB KAM S DĚTMI Vám bude pravidelně přinášet novinky, newslettery, exkluzivní výhody, slevy a soutěže.

Jméno:
Příjmení:
E-mail:
Telefon:
Instituce:
vyplňujte, pokud za ni budete vkládat do databáze
Kraj:
Souhlasím se zpracováním osobních údajů

Budeme rádi, když vyplníte i další nepovinné údaje, které nám mohou pomoct při vylepšování portálu Kam s dětmi. Naším cílem je být pro vás nejlepším rádcem a pomocníkem, když nevíte kam s dětmi. Tyto data nebudou dle Zásad o ochraně osobních údajů nijak zneužívány či předávány třetím osobám.

Rok narození rodiče:
Jméno dítěte:
Datum narození dítěte:
Přidat dítě

Jak mít úspěšné dítě

Autor: Paul Tough

Představujeme vám knížku, která je tentokrát hlavně určeně všem rodičům. Jmenuje se "Jak mít úspěšné dítě" a vydalo ji nakladatelství Edika, jež vydává knihy zaměřené na výchovu a vzdělávání. Spisovatel a novinář Paul Tough ve své nové knize pátrá po skutečných důvodech úspěchu. Jak je možné, že dítě pocházející z problémové a chudé rodiny může být v životě úspěšnější než dítě plně zajištěné a podporované? Co bychom v našich dětech měli povzbudit a rozvíjet? Je charakter důležitější než znalosti? A dá se na něm pracovat? Autor si klade provokativní otázky a brilantně na ně odpovídá, za pomoci nejnovějších vědeckých, a především psychologických poznatků. Ačkoliv se kniha nevyhýbá obtížnějším pojmům a problémům, je napsána čtivě. K tomu přispívá množství příkladů z praxe – příběhy dětí a rodin, ke kterým se opakovaně vracel po několik let. Kniha byla přeložena již do 24 jazyků a stala se tak mezinárodním bestsellerem. V současnosti je jednou z nejúspěšnějších knížek o vývoji dítěte. Knihu doporučuje přední český psycholog PhDr. Vojtěch Černý, Ph.d. Kniha je zásadním příspěvkem do debaty, jak by mělo současné vzdělávání dětí vypadat, a ocení ji jak rodiče a pedagogové, tak i politici a úředníci. Paul Tough píše články do nejvlivnějších amerických novin a periodik (New York Times, New Yorker) a jeho tématem je kromě jiného právě vzdělání.

Nakladatelství: ostatní
Kategorie: pro rodiče
Více info: http://knihy.cpress.cz/jak-mit-uspesne-dite.html

Kategorie
Nakladatelství

Hledat v textu