Vincent a Bóďa | Kam s dětmi – aktivity pro děti a jejich rodiče

E-mail:
Registrační kód:
Zapomněl(a) jste registrační kód?
Aktuální registrační kód:
Nový registrační kód:
Opakovat nový registrační kód:

Zadejte registrační email.

E-mail:

Registrací se přihlásíte se do KLUBU KAM S DĚTMI a zároveň Vám bude umožněno vkládání akcí a tipů do databáze KAM S DĚTMI.
KLUB KAM S DĚTMI Vám bude pravidelně přinášet novinky, newslettery, exkluzivní výhody, slevy a soutěže.

Jméno:
Příjmení:
E-mail:
Telefon:
Instituce:
vyplňujte, pokud za ni budete vkládat do databáze
Kraj:
Souhlasím se zpracováním osobních údajů

Budeme rádi, když vyplníte i další nepovinné údaje, které nám mohou pomoct při vylepšování portálu Kam s dětmi. Naším cílem je být pro vás nejlepším rádcem a pomocníkem, když nevíte kam s dětmi. Tyto data nebudou dle Zásad o ochraně osobních údajů nijak zneužívány či předávány třetím osobám.

Rok narození rodiče:
Jméno dítěte:
Datum narození dítěte:
Přidat dítě

Vincent a Bóďa

Autor: Martin Šinkovský

Za dobrodružstvím s Vincentem a Bóďou Pořádné dobrodružství se dát zažít celkem všude a vždycky, ale ta největší dobrodružství, ta se většinou přicházející s létem a prázdninami. Protože tehdy je na ně nejvíc času, celé dva měsíce! A za takovou dobu se toho stihne stát… O tom se přesvědčí i Bóďa, který tráví letní prázdniny u dědečka na Moravě. Dědeček je vinař a tak je jasné, že si s ním Bóďa užije spoustu legrace. Když mu jednoho dne dědeček prozradí, že všem vinařům pomáhá vinný skřítek Vincent, je Bóďovi jasné, že ho děda vodí za nos. O skřítkovi Vincentovi předtím nikdy neslyšel! Leda o Vincentce, kterou občas pije babička. Jenže pak jednoho večera Boďu probudí ze spaní sám vinný skřítek a požádá ho o pomoc. Musí zachránit blechu Geraldínu, kterou někdo unesl z blešího cirkusu. Bóďa neváhá ani chvilku a odjede s Vincentem do jednoho z nejkouzelnějších a nejtajemnějších měst světa: do Benátek. A právě tam začne největší dobrodružství Bóďova života… A jestli se Bóďovi a Vincentovi podaří blechu Gerladínu zachránit, to si už musíš přečíst sám. Knížku Vincent a Bóďa – Dobrodružství v Benátkách vydalo nakladatelství Albatros. Autor je spoluautorem oblíbeného večerníčku Krysáci!

Nakladatelství: Albatros
Kategorie: pro nejmenší, pro předškoláky, pro holky, pro kluky
Více info: http://www.albatrosmedia.cz/vincent-a-boda-dobrodruzstvi-v-benatkach.html

Kategorie
Nakladatelství

Hledat v textu