O prasátku Lojzíkovi - Jak vycvičit vrabce | Kam s dětmi – aktivity pro děti a jejich rodiče

E-mail:
Registrační kód:
Zapomněl(a) jste registrační kód?
Aktuální registrační kód:
Nový registrační kód:
Opakovat nový registrační kód:

Zadejte registrační email.

E-mail:

Registrací se přihlásíte se do KLUBU KAM S DĚTMI a zároveň Vám bude umožněno vkládání akcí a tipů do databáze KAM S DĚTMI.
KLUB KAM S DĚTMI Vám bude pravidelně přinášet novinky, newslettery, exkluzivní výhody, slevy a soutěže.

Jméno:
Příjmení:
E-mail:
Telefon:
Instituce:
vyplňujte, pokud za ni budete vkládat do databáze
Kraj:
Souhlasím se zpracováním osobních údajů

Budeme rádi, když vyplníte i další nepovinné údaje, které nám mohou pomoct při vylepšování portálu Kam s dětmi. Naším cílem je být pro vás nejlepším rádcem a pomocníkem, když nevíte kam s dětmi. Tyto data nebudou dle Zásad o ochraně osobních údajů nijak zneužívány či předávány třetím osobám.

Rok narození rodiče:
Jméno dítěte:
Datum narození dítěte:
Přidat dítě

O prasátku Lojzíkovi - Jak vycvičit vrabce

Autor: Pavel a Táňa Ondrašíkovi

"Lojzík vznikl jako jednoduchá kresbička kuličkovým perem - ten jeho chobůtek nás hned rozesmál. Možná na nás jen dělal dlouhý nos, ale my jsme ho přesto adoptovali. Od prvního okamžiku bylo jasné, že jednou bude Lojzík z ilustrací vykukovat a rozběhne se, kam on sám chce... a možná i do večerníčku." Pavel a Táňa Ondrašíkovi O PRASÁTKU LOJZÍKOVI – JAK VYCVIČIT VRABCE (2015) Ve třetím dílu se Lojzík vydává hledat svého ztraceného vrabčího kamaráda. Nebude to ale vůbec jednoduché, protože nikdo vlastně neví, kam se poděl. Stopa vede do hlubokých hvozdů až k Oslímu můstku. Jenže když tam Lojzík dorazí, stopa záhadně končí. Jedinou nadějí zůstává tajemný lesní rituál... ale co by Lojzík pro záchranu Čepeřáka neudělal. Lojzíkovy příběhy se dají pohodlně objednat na e-shopu knihkupectví Petrkov v Havlíčkově Brodě, které knížky vydalo: http://www.knihyhb.cz/obchod/product_info.php?products_id=144920 Zde je odkaz na animovanou ukázku Lojzíkových příběhů: https://www.youtube.com/watch?v=Op_ZhWSGSUs

Nakladatelství: Petrkov
Kategorie: pro nejmenší, pohádky, příběhy, dobrodružné
Více info: http://www.prasatkolojzik.cz

Kategorie
Nakladatelství

Hledat v textu