Proč má kos žlutý nos | Kam s dětmi – aktivity pro děti a jejich rodiče

E-mail:
Registrační kód:
Zapomněl(a) jste registrační kód?
Aktuální registrační kód:
Nový registrační kód:
Opakovat nový registrační kód:

Zadejte registrační email.

E-mail:

Registrací se přihlásíte se do KLUBU KAM S DĚTMI a zároveň Vám bude umožněno vkládání akcí a tipů do databáze KAM S DĚTMI.
KLUB KAM S DĚTMI Vám bude pravidelně přinášet novinky, newslettery, exkluzivní výhody, slevy a soutěže.

Jméno:
Příjmení:
E-mail:
Telefon:
Instituce:
vyplňujte, pokud za ni budete vkládat do databáze
Kraj:
Souhlasím se zpracováním osobních údajů

Budeme rádi, když vyplníte i další nepovinné údaje, které nám mohou pomoct při vylepšování portálu Kam s dětmi. Naším cílem je být pro vás nejlepším rádcem a pomocníkem, když nevíte kam s dětmi. Tyto data nebudou dle Zásad o ochraně osobních údajů nijak zneužívány či předávány třetím osobám.

Rok narození rodiče:
Jméno dítěte:
Datum narození dítěte:
Přidat dítě

Proč má kos žlutý nos

Autor: Vladimír Šoltys

Proč nosí dudek chocholku? Proč chce rorýs doletět až k Měsíci? Proč čápi stavějí svá hnízda v blízkosti lidských obydlí? Proč káně loví myši? Proč má křivka křivý zobák? Proč si moudivláček staví hnízdo v nebi? A proč má kos žlutý nos? Malá Vlaďka a její tatínek (veterinář a ornitolog v jedné osobě) se oddávají kouzlu přírody v okolí rybníka Čeperky, kde se pomalu zabydlují v novém domečku. Rybník a jeho okolí je ale i domovem mnoha ptáčků a jejich pohádek. Malá Vlaďka se tak dozvídá nejen mnoho nového o ptačím životě, ale zamiluje si i malého Rákosníčka. Ten se spolu se svým hejnem – tak jako každý rok – vydává na dalekou cestu do Afriky. Vrátí se na jaře zpátky? Uvidí ho Vlaďka ještě? A vymyslí i svou vlastní ptačí pohádku? Začtěte se do jejího dobrodružství. Dozvíte se nejen, co vše Rákosníček na své pouti zažil, ale i spoustu nového o ptačí říši, o tom, jak můžeme ptáčky chránit a co vše dobrého přinášejí nám i krajině, ve které společně žijeme. Ptačí říše je totiž kouzelná, pohádková a plná zpěvu.

Nakladatelství: Albatros
Kategorie: pro předškoláky, pohádky, příběhy
Více info: http://www.albatrosmedia.cz/proc-ma-kos-zluty-nos.html

Kategorie
Nakladatelství

Hledat v textu