Tento víkend je akcemi doslova nabitý, nebudete vědět, kam dřív! | Kam s dětmi – aktivity pro děti a jejich rodiče

E-mail:
Registrační kód:
Zapomněl(a) jste registrační kód?
Aktuální registrační kód:
Nový registrační kód:
Opakovat nový registrační kód:

Zadejte registrační email.

E-mail:

Registrací se přihlásíte se do KLUBU KAM S DĚTMI a zároveň Vám bude umožněno vkládání akcí a tipů do databáze KAM S DĚTMI.
KLUB KAM S DĚTMI Vám bude pravidelně přinášet novinky, newslettery, exkluzivní výhody, slevy a soutěže.

Jméno:
Příjmení:
E-mail:
Telefon:
Instituce:
vyplňujte, pokud za ni budete vkládat do databáze
Kraj:
Souhlasím se zpracováním osobních údajů

Budeme rádi, když vyplníte i další nepovinné údaje, které nám mohou pomoct při vylepšování portálu Kam s dětmi. Naším cílem je být pro vás nejlepším rádcem a pomocníkem, když nevíte kam s dětmi. Tyto data nebudou dle Zásad o ochraně osobních údajů nijak zneužívány či předávány třetím osobám.

Rok narození rodiče:
Jméno dítěte:
Datum narození dítěte:
Přidat dítě

Tento víkend je akcemi doslova nabitý, nebudete vědět, kam dřív!

Tento víkend je akcemi doslova nabitý, nebudete vědět, kam dřív. My jsem pro vás vybrali ty nejzajímavější akce, na kterých se rozhodně nudit nebudete.

 

Pražský železniční den

Oslavy Dne železnice, které se konají během září po celé republice, se uskuteční tuto sobotu také v české metropoli. Centrem oslav se už tradičně stane nádraží Praha-Braník. Seznámíte se tady s prací železničářů, prohlédnete sii výstavu lokomotiv a hasičské techniky nebo se svezeta na šlapací drezíně. Těšit se můžete i na nostalgické jízdy. V metropoli jsou připraveny celkem čtyři jízdy historickým vlakem.

 

Den Integrovaného záchranného systému

Na holešovickém Výstavišti to bude v sobotu opravdu žít. Konají se tady totiž hned dvě akce najednou Rodinný den v pohybu a Den Integrovaného záchranného systému. Prostě den plný zábavy, sportu a hlavně ukázek práce hasičů, policie, armády nebo záchranářů.

 

Retroden se Studiem Kamarád

Jů a Hele ze Studia Kamarád zavítají do Národního muzea! A určitě nepřijdou sami. Během zábavného odpoledne v rámci výstavy Retro se budete moci tváří v tvář setkat nejen s postavičkami známými z televizní obrazovky, ale také s jejich tvůrci. A loutkoherci vás nechají nahlédnout za oponu černého divadla a ukážou, jak všechna ta televizní kouzla vznikají.

 

Narozeninový festival aneb Buchty a loutky dětem

Desátý narozeninový festival je součástí oslav čtvrtstoletí divadla Buchty a loutky a přinese dětem deset dárků v podobě divadelních představení, koncertu a loutkového dortu. Po celý den budou v zahradě Kinskcýh probíhat výtvarné a loutkové dílny, děti se mohou těšit na oblíbený Loutkový a Čtenářský koutek a Koutek her, bazárek hraček Přines odnes, hromady kostek a tatrovky na hraní. Přichystány budou i krásné dětské knížky a speciální buchtodobroty.

 

Indiáni na Točníku

Vydej se na hrad Točník mezi Indiány a staň se jedním z nich! Přijeďte s celou rodinou a dobrou náladou, domů se vrátíte s indiánským malováním na tváři, váčkem s bylinkami na krku a spoustou nových zážitků!  Zatancujete si za zvuku bubnů společně s indiánkami a indiány v tradičním oblečení, nebo se pobavíte u loutkového divadla.

 

Po stopách kocoura Mikeše

Vydejte se Po stopách kocoura Mikeše. Během pochodu v Ladově kraji potkáte nejen tohoto známého kocoura, ale i opravdického hvězdáře nebo hastrmana. Každé dítě dostane na startu malou hračku a domácí mazlíček pamlsek. Tak sbalte batohy a hurá do Mnichovic.

 

Čertovské posvícení v Pohádkové kovárně

Čerti, hastrmani a ostatní pohádková havěť z Pohádkové kovárny v Selibově vás srdečně zvou na tradiční Čestovské posvícení a Štrůdlování. Zábava bude připravena pro celou rodinu.

 

Poříčská pouť na Statku Bernard

Na nejbohatší řemeslný jarmark v kraji širém zve Statek Bernard v Královském Poříčí. Jeho nádvoří promění se v obrovské tržiště z dávných časů, kde své zboží budou nabízet stánkaři a zruční řemeslníci ze všech koutů naší vlasti. Bude zajištěn bohatý kulturní program, občerstvení, skákací hrad a další atrakce.

 

Oslavy Ještědu

Přijďte oslavit s Ještědem jeho 43. Narozeniny. Pro rodiče budou připravenyprohlídky hotelu, technického zázemí i strojovny lanovky a skokanských můstků. Všichni se můžete tešit na bohatý kulturní program, outdoorové aktivity nebo dílny po děti. Nahoru se můžete vydat lanovkou za zlevněné jízdné na lanovkách nebo se projet historickými autobusy. 

 

Recykliště 2016

Celodenní populárně vzdělávací akce pro malé i velké děti s řadou soutěží na téma odpady a jejich recyklace. Na účastníky akce čekají drobné odměny za splněné recyklační úkoly a atrakce jako skákací hrad či jízda na poníkovi, k dispozici pro cyklisty a inline bruslaře bude samozřejmě samotné dopravní hřiště s jeho zázemím.


Pohádkový rybník

Na co se můžete těšit?  Na spoustu pohádkových postaviček a úkolů, skákací hrad, jízdu na ponících, koloběžky, střelbu ze vzduchovky, malování na obličej, sladké odměny a spoustu další zábavy u rybníka na Hrázi v Kojetíně.


Láry fáry do pohádky

Loučení s prázdninami aneb víkend plný pohádek vás čeká na hradě Sovinec. Skupina scénického šermu přiveze premiéru šermířského pohádkového příběhu, dále se můžete těšit na středověké pásmo nelítostných soubojů a dobových tanců a šermířskou pohádku. Chybět nebude ani dětské pohádkové divadlo a loutkové divadlo.

 

Spoustu dalších tipů najdete v naší bohaté databázi na www.kamsdetmi.com. 

14. 9. 2016



Přidat komentář

Vaše jméno:
Předmět:

> Komentáře