Salvest, BIO výživa pro děťátka i maminky | Kam s dětmi – aktivity pro děti a jejich rodiče

E-mail:
Registrační kód:
Zapomněl(a) jste registrační kód?
Aktuální registrační kód:
Nový registrační kód:
Opakovat nový registrační kód:

Zadejte registrační email.

E-mail:

Registrací se přihlásíte se do KLUBU KAM S DĚTMI a zároveň Vám bude umožněno vkládání akcí a tipů do databáze KAM S DĚTMI.
KLUB KAM S DĚTMI Vám bude pravidelně přinášet novinky, newslettery, exkluzivní výhody, slevy a soutěže.

Jméno:
Příjmení:
E-mail:
Telefon:
Instituce:
vyplňujte, pokud za ni budete vkládat do databáze
Kraj:
Souhlasím se zpracováním osobních údajů

Budeme rádi, když vyplníte i další nepovinné údaje, které nám mohou pomoct při vylepšování portálu Kam s dětmi. Naším cílem je být pro vás nejlepším rádcem a pomocníkem, když nevíte kam s dětmi. Tyto data nebudou dle Zásad o ochraně osobních údajů nijak zneužívány či předávány třetím osobám.

Rok narození rodiče:
Jméno dítěte:
Datum narození dítěte:
Přidat dítě

Salvest, BIO výživa pro děťátka i maminky

Až zase příště budete objednávat z Health Factory (https://www.healthfactory.cz/), mléko a kaši od Kendamil nebo ty nejlepší polomáčená sušenková zvířátka od Good Gout, nezapomeňte na sebe maminky a objednejte si i polévku Prestó od Salvest. Já doporučuji hráškovou s mátou, i když jakýmkoliv výběrem nešlápnete vedle.    

SALVEST = BIO dobrůtky skandinávské kvality od roku 1946. Přesněji značka pocházející z Estonska, která dbá na kvalitu, udržitelný přístup a prvotřídní suroviny. Jejich nabídka zaručeně uspokojení celou rodinu:

  1. Dětské BIO příkrmy Põnn – dětské BIO příkrmy, vyráběné výhradně z ovoce a zeleniny, neobsahují žádné konzervanty, ani žádné přidané cukry. Põnn příkrmy navíc vznikají ve spolupráci s uznávanou estonskou pediatričkou Reet Raukas. Vhodné již od čtyřech měsíců dítěte (pokud pediatr neurčí jinak).
  2. Ovocné BIO kapsičky Muuti – ovocné BIO kapsičky, vyráběné z vyzrálého ovoce, bez přidaného cukru a přirozeně bez obsahu laktózy. Jsou vhodné od šesti, osmi nebo dvanácti měsíců dítěte podle toho z jakého druhu ovoce jsou vyrobeny. Já osobně dávám velké plus 110 gramové balení s praktickým uzávěrem.
  3. Ovocné BIO šťávy Smushie – jsou určené maminkám a dětem od tří let. Taková ideální, chutná, zdravá a rychlá svačinka nejen na cesty. Kromě lahodného ovoce v BIO kvalitě je každá kapsička obohacena o super potravinu jako např. spirulinu nebo chia semínka.
  4. BIO polévky Prestó – které s klidem na srdci doporučuji. Otevřu, ohřeji a mám zdravý, chutný a energii nabitý oběd do deseti minut na stole. Některé lehce pikantní, jiné zase jemné a krémové. Jak jinak než v BIO kvalitě. Na své si přijdou vegetariáni i vegani. Kromě maminek vhodné i pro děti od tří let věku.

                    

Pěkný den (jak o tom píšu, dostala jsem chuť … Jdu si ohřát polévku),

Karolína

14. 11. 2020



Přidat komentář

Vaše jméno:
Předmět:

> Komentáře