Poprvé na golfu a ve velmi příjemné společnosti! | Kam s dětmi – aktivity pro děti a jejich rodiče

E-mail:
Registrační kód:
Zapomněl(a) jste registrační kód?
Aktuální registrační kód:
Nový registrační kód:
Opakovat nový registrační kód:

Zadejte registrační email.

E-mail:

Registrací se přihlásíte se do KLUBU KAM S DĚTMI a zároveň Vám bude umožněno vkládání akcí a tipů do databáze KAM S DĚTMI.
KLUB KAM S DĚTMI Vám bude pravidelně přinášet novinky, newslettery, exkluzivní výhody, slevy a soutěže.

Jméno:
Příjmení:
E-mail:
Telefon:
Instituce:
vyplňujte, pokud za ni budete vkládat do databáze
Kraj:
Souhlasím se zpracováním osobních údajů

Budeme rádi, když vyplníte i další nepovinné údaje, které nám mohou pomoct při vylepšování portálu Kam s dětmi. Naším cílem je být pro vás nejlepším rádcem a pomocníkem, když nevíte kam s dětmi. Tyto data nebudou dle Zásad o ochraně osobních údajů nijak zneužívány či předávány třetím osobám.

Rok narození rodiče:
Jméno dítěte:
Datum narození dítěte:
Přidat dítě

Poprvé na golfu a ve velmi příjemné společnosti!

 V diáři na minulou neděli jsem měla jediný úkol – vyrazit na golf! Kdo mě zná, asi by nad tímto plánem kroutil hlavou. Doposud jsem se s golfem setkala pouze párkrát a zatím jsme si do oka úplně nepadli. Neděle slibovala změnu! S dcerou jsme se totiž vydaly na akci Čtyřlístek na golfu.

 Krom toho, že šlo o sportovní odpoledne pro rodiny s dětmi, měla akce za cíl přiblížit golf i takovým lidem jako jsem já. Pro děti bylo připraveno 18 sportovních disciplín a soutěží - zejména v produkci Family Fitness Olgy Šípkové (dětská zumba, cvičení, trampolíny, atd..) a nechyběly ani další atrakce jako je střelba na terč, putovací slalom, nafukovací hrad, soutěže a také mnoho zajímavých cen. 

My jsme většinu disciplín nezvládly, protože byly určeny pro starší děti. Přesto se nám v Hostivaři moc líbilo a zejména pro Eli to bylo odpoledne plné zábavy a objevování nových věcí. Opičí dráhu jsme například absolvovaly pětkrát, k nelibosti ostatních dětí, které čekaly ve frontě. Tímto se jim omlouvám, ale byly svědky mého úporného a marného snažení doprovázeného vzteklým řevem mé dcery, která prostě odmítala opustit tuto disciplínu. Na(ne)štěstí se spustit takový liják, že jsem Eli popadla do náruče a chtě nechtě ji odvlekla pod přístřeší. 
Nezmary počasí, které ale netrvaly dlouho, byly snad jediným černým puntíkem celého sportovního odpoledne se Čtyřlístkem. Když opět vysvitlo slunko, začalo na podiu druhé divadelní představení. V něm herečky vyzývaly v rámci zpívání s dětmi šamany, aby seslal déšť. Trochu jsem se obávala, aby se jim to nevyplnilo (-:
 
Nesmím samozřejmě zapomenout na Fifinku, Pinďu, Myšpulína a Bobíka. Na golfu jsme potkaly všechny čtyři, včetně jejich autora, pana Němečka. Krom této příjemné společnosti se kolem nás mihli další zajímaví VIP rodiče. Mně nejvíce potěšilo setkání s někdejší skvělou českou tenistkou Sandrou Kleinovou, její dcerou a jejím partnerem, se kterým jsem shodou okolností strávila ve 13 letech lyžařský kurz a protančila celou závěrečnou diskotéku…
Na závěr tedy musím konstatovat: těším se na další setkání na golfu ve společnosti bývalých lásek – ať už těch kreslených nebo reálných (-:

Za redakci Kam s dětmi zhodnotila akci Čtyřlístek na golfu 
Vendula Purmannová
 
Více informací o akci najdete zde.

22. 6. 2011



Přidat komentář

Vaše jméno:
Předmět:

> Komentáře