Podnikavá máma Pavla - FITMAMI | Kam s dětmi – aktivity pro děti a jejich rodiče

E-mail:
Registrační kód:
Zapomněl(a) jste registrační kód?
Aktuální registrační kód:
Nový registrační kód:
Opakovat nový registrační kód:

Zadejte registrační email.

E-mail:

Registrací se přihlásíte se do KLUBU KAM S DĚTMI a zároveň Vám bude umožněno vkládání akcí a tipů do databáze KAM S DĚTMI.
KLUB KAM S DĚTMI Vám bude pravidelně přinášet novinky, newslettery, exkluzivní výhody, slevy a soutěže.

Jméno:
Příjmení:
E-mail:
Telefon:
Instituce:
vyplňujte, pokud za ni budete vkládat do databáze
Kraj:
Souhlasím se zpracováním osobních údajů

Budeme rádi, když vyplníte i další nepovinné údaje, které nám mohou pomoct při vylepšování portálu Kam s dětmi. Naším cílem je být pro vás nejlepším rádcem a pomocníkem, když nevíte kam s dětmi. Tyto data nebudou dle Zásad o ochraně osobních údajů nijak zneužívány či předávány třetím osobám.

Rok narození rodiče:
Jméno dítěte:
Datum narození dítěte:
Přidat dítě

Podnikavá máma Pavla - FITMAMI

Pavla Maříková pracovala jako sportovní redaktorka v časopise a instruktorka fitness. Svému povolání a zároveň koníčku zůstala věrná i po narození dcery. A více než to. Dcera Lili jí byla inspirací pro vznik nového programu FITMAMI, při kterém si maminka pěkně vytvaruje svou postavu po porodu, zpevní svaly, ale zároveň se při cvičení baví i samotné dítě v kočárku.

 
Kromě toho, že maminka Pavla nabízí cvičení v rámci programu FITMAMI, podporuje i další podnikavé mámy. Ty se mohou se stát instruktorkami programu a následně jej provozovat ve svém městě či regionu. O tom, že jde o projekt velmi úspěšný není pochyb. Cvičení FITMAMI dnes najdete již v několika městech po celé České republice, od Českého Krumlova po Vsetín. 

Ale zpátky na začátek celého příběhu. Před čtyřmi lety se Pavle Maříkové narodila dcera Lili a čas na sportování, které Pavla do té doby tolik milovala, se smrsknul na minimum. Bez hlídacích babiček šlo pouze běhat s kočárkem nebo jezdit na in-linech, ale to bylo pro maminku Pavlu málo. Navíc ji nebavily nudné a bezcílné procházky, a tak ji napadlo skloubit příjemné s užitečným a vytvořila takový program a „trénink“, který může maminka cvičit venku na čerstvém vzduchu právě místo procházky. Začínala venku cvičit s pár kamarádkami, postupně se ale přidávaly další a další a všichni ji utvrzovali v tom, že jde o skvělý nápad, který by bylo fajn dál rozvíjet a šířit. Když se s podporou přidala i rodina, přátelé i tehdejší zaměstnavatel, podnikatelský projekt mohl odstartovat.

Celý program FITMAMI je složen z běhu s kočárkem, posilováním s vlastním tělem, ale i s dětmi v náručí, různých prvků z atletiky a dalších sportovních disciplín. Aby cvičení bylo zábavné i pro děti – při jednotlivých cvicích maminky dětem zpívají, říkají říkanky, občas dojde i ve cvičení na pauzu a hru se staršími dětmi. Kromě cvičebních programů, nabízí podnikavá máma Pavla Maříková i sportovní pobyty a víkendové programy nebo také cvičení pro nastávající maminky.
Velkou výhodou bylo pro maminku Pavlu to, že své podnikání měla od počátku spojené s dcerou, kterou nemusela při práci nikam odkládat, ba naopak. I počáteční investice byly v podstatě nulové a když se začalo dařit, zisky vracela zpět do podnikání a dalšího rozjezdu. Dnes už má Pavla děti dvě a její největší přání co se FITMAMI týče je, aby se program dostal do co nejvíce měst a možnost cvičit společně s dětmi, na čerstvém vzduchu měla jednou každá maminka. Ať už je odkudkoliv …
 

Chcete si s Pavlou zacvičit i vy? Připravujeme pro vás soutěž o tři permanentky na 10 lekcí a velmi zajímavou slevu na její programy. Více o slevě naleznete v sekci Vaše výhody a soutěž odstartujeme již velmi brzy. Buďte ve střehu, ať vám nic neunikne a díky FITMAMI buďte v kondici i s dětmi na krku(-:

Redakce Kam s dětmi

11. 6. 2012



Přidat komentář

Vaše jméno:
Předmět:

> Komentáře