Maminy – hurá na Maminy Cup! | Kam s dětmi – aktivity pro děti a jejich rodiče

E-mail:
Registrační kód:
Zapomněl(a) jste registrační kód?
Aktuální registrační kód:
Nový registrační kód:
Opakovat nový registrační kód:

Zadejte registrační email.

E-mail:

Registrací se přihlásíte se do KLUBU KAM S DĚTMI a zároveň Vám bude umožněno vkládání akcí a tipů do databáze KAM S DĚTMI.
KLUB KAM S DĚTMI Vám bude pravidelně přinášet novinky, newslettery, exkluzivní výhody, slevy a soutěže.

Jméno:
Příjmení:
E-mail:
Telefon:
Instituce:
vyplňujte, pokud za ni budete vkládat do databáze
Kraj:
Souhlasím se zpracováním osobních údajů

Budeme rádi, když vyplníte i další nepovinné údaje, které nám mohou pomoct při vylepšování portálu Kam s dětmi. Naším cílem je být pro vás nejlepším rádcem a pomocníkem, když nevíte kam s dětmi. Tyto data nebudou dle Zásad o ochraně osobních údajů nijak zneužívány či předávány třetím osobám.

Rok narození rodiče:
Jméno dítěte:
Datum narození dítěte:
Přidat dítě

Maminy – hurá na Maminy Cup!

 Je těžké skloubit mateřské povinnosti se sportováním, o udržení váhy po těhotenství ani nemluvě. Naštěstí se na sportuchtivé maminky zaměřuje čím dál více fitcenter či organizací, které pořádají cvičení právě pro ně. Jedna velmi zajímavá akce pod názvem Maminy Cup se koná již příští sobotu v Nymburku a portál kamsdetmi.com se stal jejím hrdým mediálním partnerem. Půjde o  největší sportovní hry a fitness setkání TĚHULEK, MAMINEK NA MATEŘSKÉ DOVOLENÉ i MAMINEK PŘEDŠKOLÁKŮ s podtitulem: sportujeme v každém stavu!

 
Ve sportu platí: „Není důležité vyhrát, ale zúčastnit se“ a pro Maminy Cup to platí dvojnásob! Sportovat se bude v mnoha disciplínách, ale nepůjde ani tak o fiftýny v tenise nebo o vteřiny na atletickém oválu. Cílem je prožít pěkný den, protáhnout si tělo a dozvědět se mnoho nového od skutečných sportovních profesionálů.  A s kým se v Nymburku můžete také potkat? Zasportovat si přijede například Kateřina Neumannová s dcerou Luckou, Lenka Šmídová s první dcerkou Viktoríí, Hanka Kynychová s dětmi Filipem, Alexandrou a Sofíí nebo i Šárka Kašpárková s dcerou Terezkou. 
 
 Akce je určena pro maminky, které si chtějí zasportovat, zasoutěžit a užít si sportovní a fitness program s dalšími maminkami. Hlavní náplní akce Maminy Cupu jsou  sportovní turnaje a soutěže v klasických sportech a disciplínách. Program je doplněn také o  fitness program a workshopy s tématem propojení sportu a mateřství.
 
Mimo sportovního programu jsou pro účastnice v rámci startovného připraveny fitness a relax aktivity včetně masáží. Připraven je i bohatý doprovodný program pro děti od těch úplně nejmenších až po předškoláky. K dispozici bude odborné hlídání dětí. 

Takže nezapomeňte: sobota, 10.9., sportovní centrum Nymburk! Více informací o programu a registraci najdete na www.maminycup.cz

 
A třem z vás uděláme brzy velkou radost! Připravujeme pro vás soutěž o tři vstupenky na Maminy Cup! Sledujte pozorně náš web, ať vám soutěž neuteče (-:

Sportu zdar!  
 

30. 8. 2011



Přidat komentář

Vaše jméno:
Předmět:

> Komentáře