LittleLife – velké nápady pro malé dobrodruhy | Kam s dětmi – aktivity pro děti a jejich rodiče

E-mail:
Registrační kód:
Zapomněl(a) jste registrační kód?
Aktuální registrační kód:
Nový registrační kód:
Opakovat nový registrační kód:

Zadejte registrační email.

E-mail:

Registrací se přihlásíte se do KLUBU KAM S DĚTMI a zároveň Vám bude umožněno vkládání akcí a tipů do databáze KAM S DĚTMI.
KLUB KAM S DĚTMI Vám bude pravidelně přinášet novinky, newslettery, exkluzivní výhody, slevy a soutěže.

Jméno:
Příjmení:
E-mail:
Telefon:
Instituce:
vyplňujte, pokud za ni budete vkládat do databáze
Kraj:
Souhlasím se zpracováním osobních údajů

Budeme rádi, když vyplníte i další nepovinné údaje, které nám mohou pomoct při vylepšování portálu Kam s dětmi. Naším cílem je být pro vás nejlepším rádcem a pomocníkem, když nevíte kam s dětmi. Tyto data nebudou dle Zásad o ochraně osobních údajů nijak zneužívány či předávány třetím osobám.

Rok narození rodiče:
Jméno dítěte:
Datum narození dítěte:
Přidat dítě

LittleLife – velké nápady pro malé dobrodruhy

Už je to dva roky co jsem objevila značku LittleLife a nepřestává mě bavit. Vtipné, zábavné a přitom praktické produkty s nevšedním designem a vysokou kvalitou, to vystihuje ve zkratce LittleLife. Nabízí širokou škálu dětských batůžků pro děti už od 1 roku s oblíbenými zvířátkovými motivy. V sortimentu najdete i plážové stany, nosítka (resp. krosny), nebo třeba lahvičky na pití. Pokud hledáte nějaký tip na praktický dárek, který bude funkční a přitom děti potěší, pak tady neuděláte chybu.

Pokud máte zálusk na některý z dětských batůžků, vybírat můžete z několika řad, podle věku dětí, objemu, motivů atd.

I pro letošní rok je tu několik novinek, které by vás mohli zajímat. Jde například o reflexní batůžky Hi-Vis dostupné ve velikosti pro děti do 3 let a pro děti starší. V podzimním a zimním období, kdy je špatná viditelnost jsou tyto batůžky k nezaplacení.

Další novinkou jsou plážové batůžky. Ty oceníte nejen v létě u moře, ale i pokud chodíte s dětmi plavat celoročně. Hlavní komora batohu je vodotěsná, takže po uložení mokrého prádla po koupání neprosákne vlhkost na záda. Opět můžete vybírat z několika zábavných designů, jako Frog, Nemo či Dory.

To ale není vůbec  všechno, ba naopak. To je jen začátek, a protože se nám do článku celá nabídka batůžků LittleLife nevejde, podívejte se na webové stránky na další.

Samostatnou kategorií LittleLife jsou dětské sedačky (nebo chcete-li krosny), bez které se na blížících se zimních výpravách po horách neobejdete. Zde můžete vybírat od základní varianty Ranger až po plně vybavenou sedačku s pláštěnkou, strepama na nožičky, sluneční clonou, zrcátkem a odnímatelným batohem All terrain.

Kompletní nabídku LittleLife najdete zde.

A POZOR, o několik krásných produktů značky LittleLife si již brzy i zasoutěžíme!!! Buďte ve střehu, ať vám nic neunikne.

 

 Za redakci Kam s dětmi Vendula Dittrichová

 

27. 11. 2016



Přidat komentář

Vaše jméno:
Předmět:

> Komentáře