LETNÍ LETNÁ 2012 i pro děti | Kam s dětmi – aktivity pro děti a jejich rodiče

E-mail:
Registrační kód:
Zapomněl(a) jste registrační kód?
Aktuální registrační kód:
Nový registrační kód:
Opakovat nový registrační kód:

Zadejte registrační email.

E-mail:

Registrací se přihlásíte se do KLUBU KAM S DĚTMI a zároveň Vám bude umožněno vkládání akcí a tipů do databáze KAM S DĚTMI.
KLUB KAM S DĚTMI Vám bude pravidelně přinášet novinky, newslettery, exkluzivní výhody, slevy a soutěže.

Jméno:
Příjmení:
E-mail:
Telefon:
Instituce:
vyplňujte, pokud za ni budete vkládat do databáze
Kraj:
Souhlasím se zpracováním osobních údajů

Budeme rádi, když vyplníte i další nepovinné údaje, které nám mohou pomoct při vylepšování portálu Kam s dětmi. Naším cílem je být pro vás nejlepším rádcem a pomocníkem, když nevíte kam s dětmi. Tyto data nebudou dle Zásad o ochraně osobních údajů nijak zneužívány či předávány třetím osobám.

Rok narození rodiče:
Jméno dítěte:
Datum narození dítěte:
Přidat dítě

LETNÍ LETNÁ 2012 i pro děti

Každý rok se posledních čtrnáct dní na konci srpna jindy osiřelý kout parku na Letné na dohled od Pražského hradu rozzáří magickou atmosférou nového cirkusu a divadla. Dospělí sem přicházejí, aby se pod cirkusovými šapitó smáli, dojímali, tajili dech a nechali se pohltit představeními těch nejlepších evropských souborů z oblasti nového cirkusu. Děti sem táhnou své rodiče na desítky pohádek, dětských představení, výtvarných aktivit a pak nechtějí domů, protože se jim zde tak líbilo. A dospělým, i když tvrdí svým nejmenším opak, se zpět také nechce – vždyť odpočívat na trávě, posedět s kamarády u pěnivého moku, nebo se bavit u živé hudby ve festivalové kavárně a baru je tak snadné a návykové…To vše a více je Letní Letná Mezinárodní festival nového cirkusu a divadla

Jediný tuzemský festival, který systematicky uvádí nejlepší soubory tzv. nového cirkusu, uměleckého směru, který kombinuje cirkusové dovednosti s divadelní poezií. Letní Letná je divadelní událostí nejen v rámci Prahy, ale celé České republiky, o čemž svědčí nejen zájem diváků, ale řada zpráv, pozitivních recenzí a dalších ohlasů v mediích. Program Letní Letné tvoří během čtrnácti dnů přes 90 představení: až 5x denně pohádky, večer pak pro dospělé, festivalová škola pro děti, dílny cirkusových i uměleckých dovedností, koncerty, diskuse či představení pod širým nebem zdarma.
 
 
 
Za naší redakci doporučujeme unikátní vystoupení s mýdlovými bublinami Václava Strassera, zabaví i ty nejmenší děti! Také si nenechte ujít detektivní pohádku na motivy dnes již klasického večerníčku "Kluk z plakátu"... Vypátrat zmizelý klaunský nos a zdolat spoustu všelijakých nástrah, to bude úkol pro Karolínku, které se moc nechce chodit do školy a pro kluka z plakátu. Podaří se jim uspat lva, přelstít chytrou opici nebo zkrotit neposedného pudlíka a zachránit tak celý cirkus Hopla-Hop?
A to nemluvíme o vystoupení Vojty Vrtka, který vám předvede kejklířsko-žonglérské výstupy se vším možným: jednokolky, chůdy, kuželky, diabola, balóny, devilsticky, nože, hořící louče, srpy, pánvičky, vajíčka, loutky na chůdách, košťata, slepice, ohnivé tyče, trumpeta, buben, lano, koně a nočník.
 

20. 8. 2012



Přidat komentář

Vaše jméno:
Předmět:

> Komentáře