Kurzy a příměstské tábory Logiscool | Kam s dětmi – aktivity pro děti a jejich rodiče

E-mail:
Registrační kód:
Zapomněl(a) jste registrační kód?
Aktuální registrační kód:
Nový registrační kód:
Opakovat nový registrační kód:

Zadejte registrační email.

E-mail:

Registrací se přihlásíte se do KLUBU KAM S DĚTMI a zároveň Vám bude umožněno vkládání akcí a tipů do databáze KAM S DĚTMI.
KLUB KAM S DĚTMI Vám bude pravidelně přinášet novinky, newslettery, exkluzivní výhody, slevy a soutěže.

Jméno:
Příjmení:
E-mail:
Telefon:
Instituce:
vyplňujte, pokud za ni budete vkládat do databáze
Kraj:
Souhlasím se zpracováním osobních údajů

Budeme rádi, když vyplníte i další nepovinné údaje, které nám mohou pomoct při vylepšování portálu Kam s dětmi. Naším cílem je být pro vás nejlepším rádcem a pomocníkem, když nevíte kam s dětmi. Tyto data nebudou dle Zásad o ochraně osobních údajů nijak zneužívány či předávány třetím osobám.

Rok narození rodiče:
Jméno dítěte:
Datum narození dítěte:
Přidat dítě

Kurzy a příměstské tábory Logiscool

První škola Logiscool vznikla v lednu 2014 v maďarském městě Budaörs a dnes se již žáci učí v 95+ pobočkách v 16 zemích světa. Počet těchto škol a studentů dynamicky roste. Již přes 55.000 dětí mohlo na našich kurzech a příměstských táborech na vlastní kůži ozkoušet, že programování v Logiscool je zábava.

                                         

Scoolcode

Vlastní výuková platforma a speciální studijní plán, vysokoškolští studenti, kteří uči děti, to vše společně vytváří inspirativní prostředí. Kurzy jsou vhodné pro děti od 6 let a mohou být navštěvovány i několik let.

Studijní plán

Díky jejich studijnímu plánu, založenému na výukových blocích - modulech a výukové metodě, jsou děti schopné prakticky využít to, co se naučí.

Znalost pro budoucnost

Během pár let bude znalost programování stejně nezbytná jako znalost cizích jazyků. Stává se tak perfektní "investicí" - na celém světě se neustále zvyšuje potřeba všech druhů programování na jakékoliv pracovní pozici.

 

Ve škole na vás čekají nadšení mladí lektoři a cool prostředí. To vše v malých skupinkách do 12 dětí a laptop pro každého žáka je samozřejmostí.

 

Příměstské tábory

Chcete, aby se vaše dítě toto léto naučilo něco nového a zároveň se dobře bavilo? Zapište ho na jeden z Logiscool příměstských táborů. Nabízíme skvělá témata táborů týkající se digitálního světa, který je pro dnešní děti vzrušující a zábavný. Naši lektoři čerpají zkušenosti a znalosti z mezinárodní sítě škol Logiscool, kde se s námi programovat učí 55.000 studentů.

                                             

Témata příměstských táborů jsou:

  • TÁBORY PROGRAMOVÁNÍ
    Chceš dělat tohle léto něco užitečného a cool? Začni se učit programovat v Logiscool!

  • TÁBORY ROBOTIKY
    Zjisti, jak fungují stroje a naprogramuj je! Na táborech Logiscool robotika na tebe čekáme s mnoha cool věcmi s LEGO roboty, kteří se chovají jako živí!

  • TÁBORY MINECRAFT
    Minecraft. Nejznámější a nejpopulárnější počítačová hra na světě. Svět Minecraftu není jen o hraní. Na našem letním táboře se zaměříme na kreativitu a algoritmické myšlení. Děti se naučí stavět vlastní Minecraft svět, nové mapy a objeví nekonečné možnosti redstone.

  • DIGITÁLNÍ TÁBORY
    Cool, zábavná videa a super vlastní webovky - co si přeješ tohle léto? V digitálních táborech Logiscool se zaměříme na kreativitu a výsledek!

Pro mimopražské jsou připraveny i on-line tábory.

 

Pokud vás toto téma zajímá, pak si ZDE můžete zasoutěžit o jedno místo v příměstském táboře zasoutěžit nebo slevu 20% na příměstský tábor či kurz dle svého výběru.

 

Zároveň bychom Vás chtěli požádat o vyplnění DOTAZNÍKU. Po jeho odeslání získáte slevu 10% na příměstský tábor či kurz dle Vašeho výběru.

7. 6. 2020



Přidat komentář

Vaše jméno:
Předmět:

> Komentáře