Kam s dětmi? Toboga Fantasy je jasná volba | Kam s dětmi – aktivity pro děti a jejich rodiče

E-mail:
Registrační kód:
Zapomněl(a) jste registrační kód?
Aktuální registrační kód:
Nový registrační kód:
Opakovat nový registrační kód:

Zadejte registrační email.

E-mail:

Registrací se přihlásíte se do KLUBU KAM S DĚTMI a zároveň Vám bude umožněno vkládání akcí a tipů do databáze KAM S DĚTMI.
KLUB KAM S DĚTMI Vám bude pravidelně přinášet novinky, newslettery, exkluzivní výhody, slevy a soutěže.

Jméno:
Příjmení:
E-mail:
Telefon:
Instituce:
vyplňujte, pokud za ni budete vkládat do databáze
Kraj:
Souhlasím se zpracováním osobních údajů

Budeme rádi, když vyplníte i další nepovinné údaje, které nám mohou pomoct při vylepšování portálu Kam s dětmi. Naším cílem je být pro vás nejlepším rádcem a pomocníkem, když nevíte kam s dětmi. Tyto data nebudou dle Zásad o ochraně osobních údajů nijak zneužívány či předávány třetím osobám.

Rok narození rodiče:
Jméno dítěte:
Datum narození dítěte:
Přidat dítě

Kam s dětmi? Toboga Fantasy je jasná volba

Rok se s rokem sešel a my jsme opět vyrazili do zábavního parku Toboga Fantasy v Praze na Zličíně. Syn dostával svoje první vysvědčení, takže jsme měli rozhodně pádný důvod.

Přijeli jsme kolem jedné odpoledne a strávili jsme tady celé odpoledne. Děti už rovnou běžely do obří prolézačky – Big Fun parku. Kdyby v Toboga Fantasy byla jenom tato prolézačka, určitě by to stačilo. Ale najdete tady mnohem víc. Třeba střílecí arénu s balónkovou fontánou. Největší zábavu jsme si užili na megaskluzavce, tobogánech, klouzačkách a trampolínách. Je toho tady opravdu spoustu. Jak jsme si to užili loni najdete v minulém článku – Fantazie v Toboga Fantasy.

Ráda bych teď spíš trochu srovnávala. Oproti loňskému roku se děti, skoro sedmiletý syn a dcera 3 a půl roku, vyřádily vlastně všude. Opravdu se sem můžete vydat i úplně malými dětmi, pro ně je tady připravený speciální Funpark pro děti do 5ti let. Horní věková hranice tady snad ani není. Užije si to tady každý. I já jsem se doslova „vyblbla“ a rozhodně jsem nebyla sama.

Velké plus bych dala restauraci. V nabídce jsou domácí pizzy, ale i těstoviny, saláty a výborná domácí limonáda. A vše za přijatelné ceny.

Toboga ale není jenom zábavní park. Pořádají tady spoustu doprovodných akcí. Mě osobně hodně zaujala možnost uspořádaní narozeninové oslavy. Nabízí tady různé balíčky, jejichž součástí je neomezený vstup, narozeninově nazdobený stůl a samozřejmě dárek. Můžete si objednat jídlo nebo dokonce narozeninový dort. Pro děti to být absolutně nezapomenutelná oslava.

A myslí tady i na dospělé. Toboga umožňuje mimo běžnou otevírací dobu uspořádání teambuildingu, firemního či vánočního večírku. Můžete tady mít třeba třídní sraz nebo rodinnou oslavu.

Mezi pravidelné doprovodné akce patří tvořivé a výtvarné dílny, soutěže, nocování pro děti v atrakcích, karnevaly nebo akce Toboga all inclusive – celodenní hlídání. Na své si přijdou i dospělí – připravují pro ně speciální večery. Horkou novinkou je tady virtuální realita, kterou si můžou děti od sedmi let vyzkoušet zdarma v ceně vstupenky a to až do 11. února.

Rozhodně se sem zajeďte podívat. A pokud to máte do Prahy daleko, nezoufejte, další parky najdete v Brně zábavní park Bongo, v Hradci Králové Tongo a ve Zlíně Galaxii. Ve všech si můžete užít nejen atrakce, ale i uspořádat oslavu nebo si užít doprovodný program.

Pro Kam s dětmi Magda Dlouhá s rodinou

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

4. 2. 2018



Přidat komentář

Vaše jméno:
Předmět:

> Komentáře