Kam bez dětí – do termálního parku | Kam s dětmi – aktivity pro děti a jejich rodiče

E-mail:
Registrační kód:
Zapomněl(a) jste registrační kód?
Aktuální registrační kód:
Nový registrační kód:
Opakovat nový registrační kód:

Zadejte registrační email.

E-mail:

Registrací se přihlásíte se do KLUBU KAM S DĚTMI a zároveň Vám bude umožněno vkládání akcí a tipů do databáze KAM S DĚTMI.
KLUB KAM S DĚTMI Vám bude pravidelně přinášet novinky, newslettery, exkluzivní výhody, slevy a soutěže.

Jméno:
Příjmení:
E-mail:
Telefon:
Instituce:
vyplňujte, pokud za ni budete vkládat do databáze
Kraj:
Souhlasím se zpracováním osobních údajů

Budeme rádi, když vyplníte i další nepovinné údaje, které nám mohou pomoct při vylepšování portálu Kam s dětmi. Naším cílem je být pro vás nejlepším rádcem a pomocníkem, když nevíte kam s dětmi. Tyto data nebudou dle Zásad o ochraně osobních údajů nijak zneužívány či předávány třetím osobám.

Rok narození rodiče:
Jméno dítěte:
Datum narození dítěte:
Přidat dítě

Kam bez dětí – do termálního parku

Další díl seriálu Kam bez dětí aneb i rodiče potřebují chvilku pro sebe je tu. Po minulém cyklovýletě na Okoř se v dnešním příběhu ocitneme na druhém konci republiky. Česko je totiž země romantických příběhů.

Na naší týdenní dovolené v Jeseníkách jsme mimo všech těch túr, které jsme zde udělali, zavítali i do Termálního parku ve Velkých Losinách. A protože jsme si s přítelem řekli, že si zase po dlouhé době užijeme trochu romantiky, rozhodli jsme se jedno dopoledne přenechat Aničku babičce a dědovi. My jsme plánovali využít služeb několika saun a masáže a Anička s prarodiči přilehlý aquapark.

Hned u vchodu do Termálu jsme se pěkně rozdělili a šli si užívat. Je to fajn občas "vypnout" a nemuset myslet na to, kde ten mrňous zase šplhá, běhá, leze, jestli nemá hlad nebo žízeň a podobně. Kdo má děti, rozumí…

Takže jsme v klidu "vypnuli", chytli se za ruce, vydali se užívat si jeden druhého a zamířili jako první do solné sauny, která je známá detoxikačními účinky. Poté jsme navštívili aroma saunu, kde je pára obohacena o silice eukalyptu, mentolu a dalších léčivých látek. Jako poslední jsme šli do klasické finské sauny, protože jsme se chtěli krásně rozehřát před domluvenou masáží.

Potom následovaly masáže. Já měla při výběru jasno hned - vybrala jsem si Sumatra masáž, která je jedinečná v uvolňování stresu, napomáhá proti nespavosti a je velmi relaxační. Přítel jako správný chlap zvolil Jávskou masáž, která je známá svým silným tlakem působícím na svaly. Oba jsme tak strávili moc příjemnou hodinku spolu a zároveň vlastně i sami se sebou.

Z termálu jsme vycházeli opět ruku v ruce, příjemně zrelaxováni a odpočinuti a v přilehlém parku nám už běžela naproti ta naše cácorka, aby nám vyprávěla, co všechno s babičkou a dědou v aquaparku zažila. Nakonec jsme si ještě dali dobrý oběd a vyrazili zpátky do penzionu zabalit věci, abychom další den mohli v klidu vyrazit domů.

Doufám, že i vy si někdy zažijete nějaký ten romantický příběh a pokud vaše kroky povedou do Termálního parku ve Velkých Losinách, určitě budete spokojeni. Další tipy na romantické výlety ve dvou hledejte na portále Česko – země příběhů.

Za redakci Kam s dětmi maminka Petra Burgerová

© Ladislav Renner, archiv CzechTourism

5. 10. 2016



Přidat komentář

Vaše jméno:
Předmět:

> Komentáře