Jsi mnohem víc než jen to, co máš! | Kam s dětmi – aktivity pro děti a jejich rodiče

E-mail:
Registrační kód:
Zapomněl(a) jste registrační kód?
Aktuální registrační kód:
Nový registrační kód:
Opakovat nový registrační kód:

Zadejte registrační email.

E-mail:

Registrací se přihlásíte se do KLUBU KAM S DĚTMI a zároveň Vám bude umožněno vkládání akcí a tipů do databáze KAM S DĚTMI.
KLUB KAM S DĚTMI Vám bude pravidelně přinášet novinky, newslettery, exkluzivní výhody, slevy a soutěže.

Jméno:
Příjmení:
E-mail:
Telefon:
Instituce:
vyplňujte, pokud za ni budete vkládat do databáze
Kraj:
Souhlasím se zpracováním osobních údajů

Budeme rádi, když vyplníte i další nepovinné údaje, které nám mohou pomoct při vylepšování portálu Kam s dětmi. Naším cílem je být pro vás nejlepším rádcem a pomocníkem, když nevíte kam s dětmi. Tyto data nebudou dle Zásad o ochraně osobních údajů nijak zneužívány či předávány třetím osobám.

Rok narození rodiče:
Jméno dítěte:
Datum narození dítěte:
Přidat dítě

Jsi mnohem víc než jen to, co máš!

Světově uznávaný odborník Dr. Wayne Walter Dyer, vytvořil jedinečnou sérii motivačních knih pro děti a na pultech se právě teď objeví další z nich v českém překladu.

Titul „Jsi mnohem víc než jen to, co máš!“ se zabývá velmi důležitým tématem vztahu k penězům. Učí děti jak správně porozumět rozdílu mezi tím, co za peníze lze koupit a co nikoliv. Vysvětluje pojmy peníze, hojnost, ale také závist nebo štědrost. Ukazuje, že každý má schopnost tvořit si svůj vlastní život, zároveň má ale také i zodpovědnost za svá rozhodnutí.

Tato kniha vysvětlí vašim dětem skutečnou hodnotu peněz a pomůže jim získat k penězům zdravý přístup. Vaše děti se mohou naučit, jak hodnotu peněz nepřeceňovat ale ani nepodceňovat. Dozvědí se také, jak je důležité realizovat své vlastní sny, jak přitom nakládat s penězi, které si vydělají a co se skrývá pod pojmy hojnost a bohatství.

Knihu mohou jako výchovnou pomůcku využít nejen rodiče, ale také učitelé a kdokoliv, kdo pracuje s dětmi. Na konci knihy naleznete otázky, s jejichž pomocí si může dítě ověřit, zda správně pochopilo téma knihy. 

Kniha stojí 247 Kč a je vhodná pro děti od 4 do 10 let. 
Více o knize najdete zde

Poslechněte si ukázky z knihy namluvené herečkou Marthou Issovou, která se právě teď chystá na příchod svého prvního miminka.

 

 

Nakladatelství KELTNER Publishing v letošním roce postupně vydá celou sérii unikátních motivačních knih pro děti. Tyto knihy se zabývají především dětským sebevědomím, učí děti, jak překonávat překážky, jak si věřit, jak se vypořádat s neúspěchem či se stresem a strachem při své cestě životem za svými sny. Autor vysvětluje dětem na pochopitelných příkladech, jaké jsou skutečné hodnoty v životě – jako je láska, přátelství nebo sebevědomí a vytrvalost. O všech novinkách vás budeme informovat na kamsdetmi.com a samozřejmě si o každou z nich budete moci zasoutěžit.

Více o celé sérii najdete 
.
 
 
 

21. 6. 2012



Přidat komentář

Vaše jméno:
Předmět:

> Komentáře