Testujeme a představujeme vám Jihoměstskou solnou jeskyni na pražském Chodově. | Kam s dětmi – aktivity pro děti a jejich rodiče

E-mail:
Registrační kód:
Zapomněl(a) jste registrační kód?
Aktuální registrační kód:
Nový registrační kód:
Opakovat nový registrační kód:

Zadejte registrační email.

E-mail:

Registrací se přihlásíte se do KLUBU KAM S DĚTMI a zároveň Vám bude umožněno vkládání akcí a tipů do databáze KAM S DĚTMI.
KLUB KAM S DĚTMI Vám bude pravidelně přinášet novinky, newslettery, exkluzivní výhody, slevy a soutěže.

Jméno:
Příjmení:
E-mail:
Telefon:
Instituce:
vyplňujte, pokud za ni budete vkládat do databáze
Kraj:
Souhlasím se zpracováním osobních údajů

Budeme rádi, když vyplníte i další nepovinné údaje, které nám mohou pomoct při vylepšování portálu Kam s dětmi. Naším cílem je být pro vás nejlepším rádcem a pomocníkem, když nevíte kam s dětmi. Tyto data nebudou dle Zásad o ochraně osobních údajů nijak zneužívány či předávány třetím osobám.

Rok narození rodiče:
Jméno dítěte:
Datum narození dítěte:
Přidat dítě

Testujeme a představujeme vám Jihoměstskou solnou jeskyni na pražském Chodově.

Solných jeskyní se v poslední době urodilo jako hub po dešti a tak jsem se rozhodli se na některé z nich podívat doslova a do písmene v soli samotné :). O prvních z nich, Solné jeskyni Hostivice, jsme vám zde již psali. Jednalo se o jednu z mála solných jeskyní zaměřenou primárně na rodiny s dětmi. Členové klubu Kam s dětmi zde mají 30% slevu na vstupné.

Druhou z nich vám právě teď představíme. Nachází se na druhé straně Prahy oproti Hostivicím – na Chodově a jmenuje se Jihoměstská solná jeskyně. Objevili jsme ji úplně náhodou a překvapila nás svou velikostí, dětským koutkem a programem pro rodiče s dětmi.  O účincích solných jeskyní zde psát nemusíme, ty jsou vzhledem k nebývalé reklamě na toto téma většina z nás známé. V Jihoměstské solné jeskyni  však krom jiného najdete generátor solné mlhy, který vám zaručí to správné mikroklima jeskyně.

Jeskyně má otevřeno sedm dní v týdnu od devíti ráno do devíti večer. Objednat se můžete velmi pohodlně skrz internetové stránky. Krom klasické relaxace v jeskyni můžete absolvovat i masáže nebo si zacvičit pilatesPro rodiče s dětmi je každý pátek od devíti hodin připraveno cvičení se Stáňou Křelinovou.

Solnou jeskyni jsme navštívili jak v rámci klasické návštěvy, tak i s programem cvičení pro děti. Cvičení je zaměřeno na mírnou pohybovou aktivitu spojenou s básničkami a písničkami, důraz se klade na správné držení těla, dýchání a relaxaci samotnou. Samotnou návštěvu jeskyně jsme poté vyhledali s rýmou, která dcerku provázela. Neříkám, že rýma zázrakem solné jeskyně zmizela, každopádně se vždy uvolnili nosní cesty a rychleji bylo po ní :).

Za redakci Kam s dětmi dáváme této solné jeskyni palec nahoru a všem doporučujeme! :) A protože bychom se rádi o zážitek z jeskyně podělili i s vámi, vyjednali jsme pro vás 5 x rodinné vstupné (2 x dospělí, 2 x dítě) o které budeme zanedlouho soutěžit.

Za redakci Kam s dětmi Martina Bartl

15. 12. 2013



Přidat komentář

Vaše jméno:
Předmět:

> Komentáře