NEDEJ SE ZASTAVIT! Kniha pro dobrý start vašich dětí do nového školního roku ... | Kam s dětmi – aktivity pro děti a jejich rodiče

E-mail:
Registrační kód:
Zapomněl(a) jste registrační kód?
Aktuální registrační kód:
Nový registrační kód:
Opakovat nový registrační kód:

Zadejte registrační email.

E-mail:

Registrací se přihlásíte se do KLUBU KAM S DĚTMI a zároveň Vám bude umožněno vkládání akcí a tipů do databáze KAM S DĚTMI.
KLUB KAM S DĚTMI Vám bude pravidelně přinášet novinky, newslettery, exkluzivní výhody, slevy a soutěže.

Jméno:
Příjmení:
E-mail:
Telefon:
Instituce:
vyplňujte, pokud za ni budete vkládat do databáze
Kraj:
Souhlasím se zpracováním osobních údajů

Budeme rádi, když vyplníte i další nepovinné údaje, které nám mohou pomoct při vylepšování portálu Kam s dětmi. Naším cílem je být pro vás nejlepším rádcem a pomocníkem, když nevíte kam s dětmi. Tyto data nebudou dle Zásad o ochraně osobních údajů nijak zneužívány či předávány třetím osobám.

Rok narození rodiče:
Jméno dítěte:
Datum narození dítěte:
Přidat dítě

NEDEJ SE ZASTAVIT! Kniha pro dobrý start vašich dětí do nového školního roku ...

Právě vychází nová kniha pro děti  NEDEJ SE ZASTAVIT! z edice Dětská motivace nakladatelství KELTNER Publishing. Zábavnou formou vysvětluje dětem, jak zvládat stres a úzkost, kdy se vyplatí riskovat a zkusit něco nového, co je to tvořivost a proč je důležitá, k čemu je dobré být vytrvalý a konečně, jak si užívat život a nedat se zastavit při naplňování svých snů!

Nedej se zastavit! je další ze série unikátních motivačních knih pro děti od Dr. Waynea W. Dyera, Ph.D., který v ní vysvětluje dětem, jak neomezovat svůj jedinečný způsob myšlení, se kterým, se každý z nás narodil, a proč je to lepší, než se snažit „zapadnout“. 

Bohatě ilustrovaná kniha pro děti ve věku 4 až 10 let je již čtvrtým titulem z unikátní edice Dětská motivace, která jako jediná u nás přináší dětem knihy zaměřené na všestranný rozvoj jejich osobnosti. Patronkou Dětské motivace je herečka a čerstvá maminka Martha Issová. 

Každé téma, kterým se kniha zabývá, je vysvětleno nejen teoreticky, ale také praktickým příkladem ze života. Knihu mohou jako výchovnou pomůcku využít nejen rodiče, ale také učitelé a kdokoliv, kdo pracuje s dětmi. Na konci knihy jsou otázky, s jejichž pomocí si dítě může ověřit, zda správně pochopilo téma knihy. 

„Dětské knihy vydavatelství KELTNER Publishing podporuji, protože souzním s jejich obsahem a věřím, že mohou dětem pomoci získat sebevědomí a motivaci pro řešení různých nelehkých situací a jejich rodičům ukázat možnost, jak o těchto tématech mluvit.“
Martha Issová, herečka 

„A proč vlastně děti motivovat? A k čemu? Dnešní svět je složitý a odolávat vnějším tlakům není jen tak. Ukazuje se, že obtížným situacím čelíme snáze, pokud přijímáme sami sebe a věříme svým schopnostem. A právě tuto oblast můžeme nejrůzněji ovlivňovat.Proč to dělat? Třeba proto, že lidé, kteří nepřijímají sebe sama, se po selhání snadno vzdávají, zatímco lidé, kteří si věří, usilují dále. Mají tak větší šance se v životě neztratit a nevzdat své úsilí. Pro mě je to dobrý důvod snažit se předat dětem a dospívajícím, že jsou důležití a že se zvládnou se životem poprat. Knížky od nakladatelství Keltner Publishing můžou být jedním z průvodců na této cestě, těmi dalšími jsme my - dospělí.”
Mgr. Ivana Štefková, ředitelka občanského sdružení NEPOSEDA, které se věnuje dětem a mládeži

Již brzy pro vás bude spuštěna soutěž o tuto knižní novinku, sledujte naší sekci SOUTĚŽTE.

PÁR SLOV O AUTOROVI
Víte, že autor strávil své dětství v dětských domovech? A že dnes je několikanásobný otec a dědeček?
Světově uznávaný odborník Dr. Wayne Walter Dyer, PhD., je otec osmi dětí a dědeček pěti vnoučat. Dětství prožil v dětských domovech a pěstounských rodinách. Přesto nebo právě proto celý život píše a hovoří o motivaci. Napsal více než 30 knih pro děti a pro dospělé. 

O DĚTSKÉ MOTIVACI
Knihy z edice Dětská motivace se zabývají dětským sebevědomím, učí děti, jak překonávat překážky, jak si věřit, jak se vypořádat s neúspěchem, stresem či strachem při cestě životem za svými sny.
V této edici dosud vyšly: Už žádné výmluvy!, Miltonovo tajemství,  Jsi mnohem víc než jen to, co máš!, Nedej se zastavit! 
Připravované novinky: Jsi skvělý!, Já jsem

Některé z titulů (Miltonovo tajemství, Už žádné výmluvy!, Jsi mnohem víc než jen to, co máš! a Já věřím) jsou k dispozici take v audio podobě. Namluvila je herečka a patronka Dětské motivace Martha Issová.
Všechny knihy v edici Dětská motivace připravujeme také v elektronické podobě.
 
Více se dozvíte na:

7. 9. 2012



Přidat komentář

Vaše jméno:
Předmět:

> Komentáře