Podnikavá máma Jitka – Angličtina-hry.cz | Kam s dětmi – aktivity pro děti a jejich rodiče

E-mail:
Registrační kód:
Zapomněl(a) jste registrační kód?
Aktuální registrační kód:
Nový registrační kód:
Opakovat nový registrační kód:

Zadejte registrační email.

E-mail:

Registrací se přihlásíte se do KLUBU KAM S DĚTMI a zároveň Vám bude umožněno vkládání akcí a tipů do databáze KAM S DĚTMI.
KLUB KAM S DĚTMI Vám bude pravidelně přinášet novinky, newslettery, exkluzivní výhody, slevy a soutěže.

Jméno:
Příjmení:
E-mail:
Telefon:
Instituce:
vyplňujte, pokud za ni budete vkládat do databáze
Kraj:
Souhlasím se zpracováním osobních údajů

Budeme rádi, když vyplníte i další nepovinné údaje, které nám mohou pomoct při vylepšování portálu Kam s dětmi. Naším cílem je být pro vás nejlepším rádcem a pomocníkem, když nevíte kam s dětmi. Tyto data nebudou dle Zásad o ochraně osobních údajů nijak zneužívány či předávány třetím osobám.

Rok narození rodiče:
Jméno dítěte:
Datum narození dítěte:
Přidat dítě

Podnikavá máma Jitka – Angličtina-hry.cz

Jak jsme avizovali minulý týden, připravili jsme pro vás seriál zajímavých příběhů maminek, které svou mateřskou/rodičovskou dovolenou využily ke startu vlastního businessu. Jednou z nich je Jitka Netušilová, která na portálu www.anglictina-hry.cz nabízí učební pomůcky k výuce angličtiny. Když byla jejímu prvnímu synovi diagnostikována dyslexie, zjistila, že je na českém trhu naprostý nedostatek učebních pomůcek, které by takovým dětem výuku cizích jazyků nějak usnadňovaly. A tak začal její podnikatelský příběh. 
 
Maminka Jitka se do podnikání pustila, když bylo jejím dětem sedm, pět a jeden rok. Zvládat početnou rodinu a zároveň nastartovat business, to chce hodně kuráže. Ale i naprostá podpora rodiny a okolí ji pomohla, aby se naučila lépe hospodařit s časem a účelně ho rozdělit mezi práci a rodinu. V začátku zúročila kontakty v zahraničí, které získala ještě před mateřskou dovolenou a pro vystudovanou angličtinářku nebyla ani komunikace s dodavateli z Británie problémem. Protože vlastní děti seznamovala s angličtinou od malička, od začátku věděla, jaké pomůcky chce na českém trhu nabídnout a svou nabídku neustále rozšiřuje. Jak sama říká, baví ji objevovat nové postupy pro výuku angličtiny a tyto postupy pak nabízet dál. 
 
Na webu podnikavé mámy Jitky www.anglictina-hry.cz najdete učební pomůcky pro předškoláky i studenty SŠ, CD a DVD s anglickými písničkami a říkankami, mnoho typů puzzle pro různé věkové skupiny dětí, stolní hry, knížky a samozřejmě speciální pomůcky pro dyslektiky či výukový materiál pro mateřské školy. Své produkty dodává školám a v rámci táborů pro děti z dětských domovů věnovala několik her i nadaci Výboru dobré vůle Olgy Havlové, jazykové škole AJ s úsměvem (Zdravotní klaun) a spoustě dalším. Svůj business propaguje na veletrzích, vloni jste Jitku Netušilovou mohli potkat na For Kids, letos v květnu zamíří na Knižní veletrh. 
 
Dnes už je dětem maminky Jitky 12, 7 a 3 roky a svůj business chce dál rozvíjet. Kromě prodeje výukových pomůcek se také věnuje výuce angličtiny v mateřské škole. A jak to všechno stíhá? Když s podnikáním začínala, pracovala, když děti spaly. Jak práce postupně přibývalo, začala ji pomáhat hlídací teta, ale stane se, že některé obchodní schůzky absolvují děti s ní. Pokud by se úspěch měřil penězi, prý by se o něm u Jitky moc mluvit nedalo, ale pokud se jedná o vnitřní uspokojení, že dělá práci, která má smysl a pomáhá ostatním, tak je, dle jejích slov, úspěšná velmi. 

Hledáte pro své děti zajímavé pomůcky na výuku angličtiny? Pak neváhejte a navštivte web www.anglictina-hry.cz, určitě si vyberete. A dobrá zpráva pro všechny soutěživé: ve středu vypukne soutěž o CD s písničkami a další dva produkty, kterým uděláte svým malým angličtinářům velkou radost. Sledujte sekci Soutěžte!
 
Podnikavá maminka Jitka nabízí pro členy našeho klubu Kam s dětmi 10% slevu na zboží dle vlastního výběru. Přihlaste se do klubu a můžete tuto slevu čerpat až do 5.dubna. 

 
Již za 14 dní vám představíme další podnikavou maminku a její příběh. A chybět nebude ani další soutěž. 
 

Vaše redakce   

5. 3. 2012



Přidat komentář

Vaše jméno:
Předmět:

> Komentáře