Rodinný Přehrady FEST už se blíží | Kam s dětmi – aktivity pro děti a jejich rodiče

E-mail:
Registrační kód:
Zapomněl(a) jste registrační kód?
Aktuální registrační kód:
Nový registrační kód:
Opakovat nový registrační kód:

Zadejte registrační email.

E-mail:

Registrací se přihlásíte se do KLUBU KAM S DĚTMI a zároveň Vám bude umožněno vkládání akcí a tipů do databáze KAM S DĚTMI.
KLUB KAM S DĚTMI Vám bude pravidelně přinášet novinky, newslettery, exkluzivní výhody, slevy a soutěže.

Jméno:
Příjmení:
E-mail:
Telefon:
Instituce:
vyplňujte, pokud za ni budete vkládat do databáze
Kraj:
Souhlasím se zpracováním osobních údajů

Budeme rádi, když vyplníte i další nepovinné údaje, které nám mohou pomoct při vylepšování portálu Kam s dětmi. Naším cílem je být pro vás nejlepším rádcem a pomocníkem, když nevíte kam s dětmi. Tyto data nebudou dle Zásad o ochraně osobních údajů nijak zneužívány či předávány třetím osobám.

Rok narození rodiče:
Jméno dítěte:
Datum narození dítěte:
Přidat dítě

Rodinný Přehrady FEST už se blíží

Oblíbený Přehrady FEST v srpnu rozezní Vranov, Seč a Veselí nad Lužnicí. Zahrají Wohnout, MIG 21, Horkýže slíže nebo Pokáč.

Vstupenky na rodinnou letní festivalovou pohodu mizí pod rukama, stejně tak ubytování!

Šestý ročník populárního rodinného festivalu Přehrady FEST, který myslí nejen na dospělé, ale stejně tak i na děti, zůstane i letos věrný Vranovu, Seči a Veselí nad Lužnicí. V srpnu to rozbalí na břehu přehrad hvězdy jako Wohnout, MIG 21, Horkýže slíže, Pokáč, UDG a mnoho dalších. Lístky na dva pohodové festivalové dny u vody jsou k zakoupení na prehradyfest.cz.

První tři srpnové víkendy letošního léta budou patřit koncertům u vody. Prázdninová série odstartuje 4.⁠5. 8. na břehu nádrže ve Vranově nad Dyjí, 11.⁠12. 8. pokračuje na přehradě Seč, 19. 8. pak ve Veselských Pískovnách. „Před šesti lety jsme začali s Přehradami ve Vranově, přezdívaném také Moravský Jadran. Postupně se nám podařilo vybudovat koncept akcí na krásných místech, kde se aktivním odpočinkem mohou bavit celé rodiny. I letos na tuto tradici kombinace koncertů a letní zábavy navazujeme ve třech krajích a těšíme se, že si letní relax i dobrou hudbu návštěvníci užijí po celou druhou polovinu prázdnin,” říká organizátor Přehrady FESTU Jaroslav Šafarik.

Pohodovou atmosféru na všech zastávkách zajistí na plážových pódiích skupina Wohnout s notoricky známými písněmi jako například Svaz českých bohémů, slovenští rockeři Horkýže slíže nebo kapela UDG s hity Hvězdář či Někam ven. S texty bavící všechny generace dorazí písničkář Pokáč, který loni úspěšně vyprodal O2 arenu. Chybět nebude ani energická hudební show MIG 21 v čele s Jiřím Macháčkem. Hlavní sestavu programu doplní další výrazná jména české hudební scény - NEBE, ATMO music, Jakub Děkan, Sofian Medjmedj a Byt číslo 4.

Kromě našlapaného seznamu účinkujících se Přehrady FEST může pochlubit neméně bohatým doprovodným programem, který zaručí pořádnou porci letní zábavy. Program bude připravený i pro ty nejmenší, čeká je oblíbená Pigyáda s prasátkem PiGy. Na Vranově se návštěvníci mohou těšit na lanový park, paintball, bumperball, vodní fotbal, aquazorbing, vodní skluzavku, půjčovnu koloběžek, kol, elektrokol, šlapadel i elektrolodí. K dispozici budou veslice, kanoe, kajaky a další plavidla, odvážnější kapitáni mohou vyrazit za doprovodu instruktora na plavbu jachtou. Na zbylých zastávkách rodinného festivalu bude možné brázdit hladinu na paddleboardu nebo na lodičkách. Seč pak nabízí adrenalinový zážitek v podobě wakeboardu.

 

Vstupenky na všechny tři hudební zastávky u vody jsou k dostání v síti xticket. Zároveň je v prodeji také ubytování a obojí mizí pod rukama. Více informací na www.prehradyfest.cz.

30. 6. 2023



Přidat komentář

Vaše jméno:
Předmět:

> Komentáře