Jedno z nejkrásnějších vánočních míst v Praze je v zahradě Slovanského domu | Kam s dětmi – aktivity pro děti a jejich rodiče

E-mail:
Registrační kód:
Zapomněl(a) jste registrační kód?
Aktuální registrační kód:
Nový registrační kód:
Opakovat nový registrační kód:

Zadejte registrační email.

E-mail:

Registrací se přihlásíte se do KLUBU KAM S DĚTMI a zároveň Vám bude umožněno vkládání akcí a tipů do databáze KAM S DĚTMI.
KLUB KAM S DĚTMI Vám bude pravidelně přinášet novinky, newslettery, exkluzivní výhody, slevy a soutěže.

Jméno:
Příjmení:
E-mail:
Telefon:
Instituce:
vyplňujte, pokud za ni budete vkládat do databáze
Kraj:
Souhlasím se zpracováním osobních údajů

Budeme rádi, když vyplníte i další nepovinné údaje, které nám mohou pomoct při vylepšování portálu Kam s dětmi. Naším cílem je být pro vás nejlepším rádcem a pomocníkem, když nevíte kam s dětmi. Tyto data nebudou dle Zásad o ochraně osobních údajů nijak zneužívány či předávány třetím osobám.

Rok narození rodiče:
Jméno dítěte:
Datum narození dítěte:
Přidat dítě

Jedno z nejkrásnějších vánočních míst v Praze je v zahradě Slovanského domu

Adventní tip: Jedno z nejkrásnějších vánočních míst v Praze najdete v zahradě Slovanského domu

Nelákají vás přeplněné trhy na náměstích, a přesto si chcete užít romantickou vánoční atmosféru v centru Prahy? Pak zamiřte do zahrady Slovanského domu. Pod stoletými platany, uprostřed sváteční výzdoby s motivy andělů a hvězd můžete posedět v originálních vyhřívaných iglú a dát si voňavý svařák s dotekem šampaňského. Vánoční zahrada Slovanského domu je otevřená a nasvícená každý den od 16 do 23 hodin, a to až do 6. ledna 2023.

V zahradě Slovanského domu nechybí atraktivní světelný tunel a fotopoint pro nejkrásnější vánoční fotografie. Ty nejzdařilejší budou oceněny v rámci vánoční soutěže, která právě v těchto dnech běží na Instagramu Slovanského domu. O nádhernou světelnou výzdobu zahrady se postarala česká společnost Decoled, která v letošním roce připravila vánoční výzdobu také pro Staroměstské náměstí, Václavské náměstí nebo vánoční tramvaje jezdící po Praze. Zahradu obklopuje několik výtečných restaurací a součástí Slovanského domu je také multiplex, takže vánoční náladu můžete umocnit gastro zážitky či návštěvou kina.

 

                 

                 


4. 12. 2022



Přidat komentář

Vaše jméno:
Předmět:

> Komentáře