Dubnový výlet do Velkých Popovic | Kam s dětmi – aktivity pro děti a jejich rodiče

E-mail:
Registrační kód:
Zapomněl(a) jste registrační kód?
Aktuální registrační kód:
Nový registrační kód:
Opakovat nový registrační kód:

Zadejte registrační email.

E-mail:

Registrací se přihlásíte se do KLUBU KAM S DĚTMI a zároveň Vám bude umožněno vkládání akcí a tipů do databáze KAM S DĚTMI.
KLUB KAM S DĚTMI Vám bude pravidelně přinášet novinky, newslettery, exkluzivní výhody, slevy a soutěže.

Jméno:
Příjmení:
E-mail:
Telefon:
Instituce:
vyplňujte, pokud za ni budete vkládat do databáze
Kraj:
Souhlasím se zpracováním osobních údajů

Budeme rádi, když vyplníte i další nepovinné údaje, které nám mohou pomoct při vylepšování portálu Kam s dětmi. Naším cílem je být pro vás nejlepším rádcem a pomocníkem, když nevíte kam s dětmi. Tyto data nebudou dle Zásad o ochraně osobních údajů nijak zneužívány či předávány třetím osobám.

Rok narození rodiče:
Jméno dítěte:
Datum narození dítěte:
Přidat dítě

Dubnový výlet do Velkých Popovic

Tip na dubnový výlet: Vepřové hody v pivovaru Velké Popovice se zabijačkovými specialitami a dopravou retro motorákem 

Jedinečnou příležitost zažít autentickou atmosféru, vůně a chutě tradiční zábavy našich předků nabídnou Vepřové hody v pivovaru Velké Popovice. Jedenáctý ročník oblíbené akce se koná v sobotu 9. dubna od 10 do 16 hodin v pivovarském parku. Nenechte si ujít neodolatelné speciality, zpestřené prohlídky pivovaru a jízdu retro vlakem, který vás z pražského Hlavního nádraží doveze rovnou do Velkých Popovic.

          

Zruční mistři řezníci připraví jitrnice, prejty, polévky, tlačenku, guláš, škvarky a další nejen zabijačkové dobroty. O příjemnou náladu se postará živá muzika a čepované poctivé pivo Velkopopovický Kozel světlý a černý. Připravena je ukázka stáčení a prodej piva Mistrův ležák a Velkopopovický Kozel Černý v patentních lahvích. Během hodů můžete navštívit prohlídku pivovaru se školou čepování a ochutnávkou Volby sládků – pivem polotmavý ležák Popeleční Benedict.  A samozřejmě nebude chybět živý maskot pivovaru, kozel Olda. Vstupenky na prohlídky zakoupíte: https://tickets.prazdroj.cz/prohlidka-pivovaru-po-stopach-kozla

         

Chcete-li si dopřát ještě intenzivnější výletní zážitek, vydejte se do pivovaru Velké Popovice motoráčkem Kozel expres – z Hlavního nádraží v Praze vyjede v sobotu 9. dubna v 10:15 hodin. Během hodinové jízdy se pokocháte malebnou krajinou, kterou si užijete také při příjemné desetiminutové procházce do pivovarského parku na vepřové hody. Zpět do Prahy vás vlak odveze v 16:45 hodin. 

                             

A pokud to do Velkých Popovic nestihnete na vepřové hody, nevadí. Od začátku dubna budou opět přístupné každodenní prohlídky pivovaru Velké Popovice a škola čepování piva. Za poznáním pozoruhodné historie i současnosti pivovaru, který byl založen už v roce 1874, se tak můžete vydat ve vámi vybraném termínu. Více na https://www.kozel.cz/#pivovar/kozel-prohlidka

28. 3. 2022



Přidat komentář

Vaše jméno:
Předmět:

> Komentáře