Rozjeď zimu na běžkách na závodech ČEZ SkiTour 2022 s celou rodinou! | Kam s dětmi – aktivity pro děti a jejich rodiče

E-mail:
Registrační kód:
Zapomněl(a) jste registrační kód?
Aktuální registrační kód:
Nový registrační kód:
Opakovat nový registrační kód:

Zadejte registrační email.

E-mail:

Registrací se přihlásíte se do KLUBU KAM S DĚTMI a zároveň Vám bude umožněno vkládání akcí a tipů do databáze KAM S DĚTMI.
KLUB KAM S DĚTMI Vám bude pravidelně přinášet novinky, newslettery, exkluzivní výhody, slevy a soutěže.

Jméno:
Příjmení:
E-mail:
Telefon:
Instituce:
vyplňujte, pokud za ni budete vkládat do databáze
Kraj:
Souhlasím se zpracováním osobních údajů

Budeme rádi, když vyplníte i další nepovinné údaje, které nám mohou pomoct při vylepšování portálu Kam s dětmi. Naším cílem je být pro vás nejlepším rádcem a pomocníkem, když nevíte kam s dětmi. Tyto data nebudou dle Zásad o ochraně osobních údajů nijak zneužívány či předávány třetím osobám.

Rok narození rodiče:
Jméno dítěte:
Datum narození dítěte:
Přidat dítě

Rozjeď zimu na běžkách na závodech ČEZ SkiTour 2022 s celou rodinou!

15. ročník největšího seriálu v běhu na lyžích u nás, ČEZ SkiTour 2022, startuje už 7. ledna 2022. Věříme, že se letos sejdeme klasicky společně na startu a rozjedeme zimu na běžkách v těch nejkrásnějších běžkařských destinacích České republiky. A to i s dětmi, pro které jsou připraveny závody Mini SkiTour i rodinné startovné na 10km tratě. Registrace jsou v plném proudu na webu ski-tour.cz.

                            

ČEZ SkiTour 2022 odstartují v Bedřichově populárním nočním dobrodružstvím zvaným Bedřichovský Night Light Marathon hned po Novém roce, 7.–8. 1. 2022. S hvězdami nad hlavou projedete běžkařským rájem Jizerek. Vyberte si z celých 30 kilometrů, poloviční trati na 17,5 km nebo 10km trasu, kterou nabízíme i v rodinném balíčku. Pro ty nejmenší závodníky budou připraveny trasy Mini Night Light Marathonu o délce 300, 600 a 1000 m.

Druhou zastávkou letošní ČEZ SkiTour bude Zadovská 30, kde si zazávodíte ve stopě národního parku Šumava o víkendu od 15. do 16. ledna. Od 22. do 23. 1. se uskuteční odložená premiéra Krušnohorské 30, kde poprvé na vlastní kůži v rámci ČEZ SkiTour poznáte úžasnou krajinu Krušných hor. Závěrečné lednové pátek a sobota (28.–29. 1. 2022) budou patřit závodu v podhůří Beskyd – Karlovská 50 v malebném prostředí Velkých Karlovic.

Ani v únoru běžky neodložíte. V Deštném v Orlických horách se od 5. do 6. 2. rozběhne Orlický maraton. Pomyslný vrchol běžkařské sezóny se odehraje od 11. do 13. února v mekce běžeckého lyžování, v Bedřichově, na 55. ročníku legendární ČEZ Jizerské 50. Únor uzavře Jesenický lyžařský maraton neboli JeLyMan (26.–27. 2. 2022). I v březnu můžete posbírat body do celkového hodnocení ČEZ SkiTour, a to na partnerském závodě v Polsku Bieg Piastów od 4. do 6. března 2022.

 

Stejně jako v loňských ročnících si i v nadcházející sezoně ČEZ SkiTour můžete vybrat z tratí různé délky, obtížnosti i stylu. Bez zábavy na běžkách tak nezůstane zkrátka nikdo, od těch nejmenších, kteří si užijí závody Mini SkiTour klasickou technikou pro děti do 15 let, až po ty nejnáročnější. Děti se mohou těšit i na perníkové medaile od partnera Mini SkiTour PVZP, všichni pak na originální cílové odměny u každého závodu. Ti nejmotivovanější běžkaři mohou zabojovat o titul SkiTour Mastera, když ujedou alespoň jednu distanci z každého ze 7 závodů celého seriálu.

Vyrazte tedy na vámi vybraný závod klidně s celou rodinou! Registrujte se ZDE.

16. 12. 2021



Přidat komentář

Vaše jméno:
Předmět:

> Komentáře