Adventní kalendář se Sokolem | Kam s dětmi – aktivity pro děti a jejich rodiče

E-mail:
Registrační kód:
Zapomněl(a) jste registrační kód?
Aktuální registrační kód:
Nový registrační kód:
Opakovat nový registrační kód:

Zadejte registrační email.

E-mail:

Registrací se přihlásíte se do KLUBU KAM S DĚTMI a zároveň Vám bude umožněno vkládání akcí a tipů do databáze KAM S DĚTMI.
KLUB KAM S DĚTMI Vám bude pravidelně přinášet novinky, newslettery, exkluzivní výhody, slevy a soutěže.

Jméno:
Příjmení:
E-mail:
Telefon:
Instituce:
vyplňujte, pokud za ni budete vkládat do databáze
Kraj:
Souhlasím se zpracováním osobních údajů

Budeme rádi, když vyplníte i další nepovinné údaje, které nám mohou pomoct při vylepšování portálu Kam s dětmi. Naším cílem je být pro vás nejlepším rádcem a pomocníkem, když nevíte kam s dětmi. Tyto data nebudou dle Zásad o ochraně osobních údajů nijak zneužívány či předávány třetím osobám.

Rok narození rodiče:
Jméno dítěte:
Datum narození dítěte:
Přidat dítě

Adventní kalendář se Sokolem

Pojďme společně motivovat děti k pohybu a zpříjemnit jim čekání na Ježíška

 

Sokolík Pepík, hlavní maskot projektu Se Sokolem do života, a jeho parta zvířátek si pro všechny, nejen předškolní děti, připravili netradiční adventní kalendář plný zajímavých pohybových a kreativních činností.  

 

Projekt Se Sokolem do života je nejrozšířenější akcí pro rozvoj pohybové gramotnosti dětí v České republice. Do současného již 6. ročníku se přihlásilo rekordních více než sto tisíc dětí, které navštěvují téměř 1 900 mateřských škol, dětských skupin a tělocvičných jednot. 

                         

„Cílem této předvánoční aktivity bylo motivovat děti ke sportovním a kreativním činnostem. Ukázat jim, že pohyb se velmi snadno může stát běžnou součástí jejich dne a zároveň jim zpříjemnit čekání na Ježíška.“ uvádí Věra Smejkalová, spoluautorka projektu Se Sokolem do života. „Jednotlivé úkoly z adventního kalendáře mohou být skvělou společnou aktivitou v mateřských školách či sportovních jednotách, ale velmi snadno se dají zvládnout i doma,“ dodává Věra Smejkalová.

 

Hlavními průvodci adventního kalendáře jsou postavičky zvířátek, které děti již znají z projektu Se Sokolem do života. S kobylkou Emilkou potrénují základní pohybová cvičení, s opičkou Haničkou obratnost a s ježečkem Marečkem si zacvičí s míčem. Veverka Věruška je naučí novým věcem a s beruškou Danuškou vyzkouší netradiční činnosti.

 

Jednotlivé úkoly budou postupně zveřejňovány na sociálních sítích projektu Se Sokolem do života (Facebook, Instagram) od 1.12. až do Štědrého dne.

 

                                

6. 12. 2021



Přidat komentář

Vaše jméno:
Předmět:

> Komentáře