Koupaní v okolí Olomouce | Kam s dětmi – aktivity pro děti a jejich rodiče

E-mail:
Registrační kód:
Zapomněl(a) jste registrační kód?
Aktuální registrační kód:
Nový registrační kód:
Opakovat nový registrační kód:

Zadejte registrační email.

E-mail:

Registrací se přihlásíte se do KLUBU KAM S DĚTMI a zároveň Vám bude umožněno vkládání akcí a tipů do databáze KAM S DĚTMI.
KLUB KAM S DĚTMI Vám bude pravidelně přinášet novinky, newslettery, exkluzivní výhody, slevy a soutěže.

Jméno:
Příjmení:
E-mail:
Telefon:
Instituce:
vyplňujte, pokud za ni budete vkládat do databáze
Kraj:
Souhlasím se zpracováním osobních údajů

Budeme rádi, když vyplníte i další nepovinné údaje, které nám mohou pomoct při vylepšování portálu Kam s dětmi. Naším cílem je být pro vás nejlepším rádcem a pomocníkem, když nevíte kam s dětmi. Tyto data nebudou dle Zásad o ochraně osobních údajů nijak zneužívány či předávány třetím osobám.

Rok narození rodiče:
Jméno dítěte:
Datum narození dítěte:
Přidat dítě

Koupaní v okolí Olomouce

Kam si jít zaplavat, osvěžit se i zchladit během letní dní aneb nejlepší koupací místa v okolí města Olomouc. 

      

  1. Koupaliště Bělkovice - Lašťany -> koupaliště se nachází cca 13 km od centra města Olomouc, nabízí dva bazény. Jeden mály pro děti a jeden velký 20 x 50m. Návštěvníci mohou využit víceúčelové hřiště a tenisový kurt s umělým travnatým povrchem. Doporučujeme vyrazit na kole. 
  2. Pískovna Náklo -> dnes už tomuto místu neřekne nikdo jinak než Wake park Náklo. Velká pláž, sousta místa, čistá voda, skvělá atmosféra, plno zábavy a to vše cca 18 km od Olomouce. Vyrezte stojí to za to. 
  3. Jezoro Poděbrady -> znamá také pod názvem Geby, nespíš nejoblíbenější koupací místo v okolí Olomouce. Velké parkoviště, dětské hřiště, skvělé jídlo, sousta místa na plavání i ležení a cyklostezky okolo. Doporučuji vyrazit hned ráno a chytit ten nejlepší opalovací spot, odpoledne je zde někdy úplně plno. 
  4. Plavečák v Olomouci -> přímo v centru Olomouce u "letadla". Venkovní areál s plaveckým bazénem 50 x 20 metrů s maximální hloubkou 3 m, dětský bazén se skluzavkou, parní saunu (v ceně vstupenky), teplovzdušnou (finskou) saunu a masáže. Z atrakcí potom 70-ti metrový tobogán, převýšení 9 metrů, dětský bazén se skluzavkou a hříbkem a whirpool pro 9 osob.
  5. Koupaliště Náměšť na Hané -> nacházející se v areálu  zámeckého lesoparku na západním konci města.  
  6. Lom v Nové Vsi u Litovele -> přírodní koupačka, klid, kamínková pláž, čistá voda, levné parkování, mobilní toaleta a občerstvení. Vše nedaleko Olomlouce. 

Další koupaliště v okolí Olomouce najdete například ve Šterberku, Uničově nebo na koupaliště láká také Litovel, Majetín a Velká Bystřice. 

     

Kromě výšše zmíněných můžete vyrazit do Aquaparku v Olomouci, které má od této sezóny velkou novinky v podobě AKTIVITY PARKU = 3D bludiště, vzduchové trampolínky a soustu další zábavy. Nebo do Centra zdraví v Bohuňovicích, kde mají plavecký bazén s 2 tryskami pro plavání v protiproudu, dětský bazén, 100m tobogán, vířivku pro 12 osob, mělký bazén s atrakcemi (chrliče, hříbek, vířivka), letní terasu s lehátky, saunu, parní komoru, fitcentrum, solárium a masáže. 

  Aktivity park v aquaparku Olomouc     Centrum zdraví Bohuňovice

Ať už vyrazíte kdekoliv, užívejte. 

Karolína :) 

16. 7. 2021



Přidat komentář

Vaše jméno:
Předmět:

> Komentáře