Divadlo Spejbla a Hurvínka otevřelo své brány a zve na letní scénu | Kam s dětmi – aktivity pro děti a jejich rodiče

E-mail:
Registrační kód:
Zapomněl(a) jste registrační kód?
Aktuální registrační kód:
Nový registrační kód:
Opakovat nový registrační kód:

Zadejte registrační email.

E-mail:

Registrací se přihlásíte se do KLUBU KAM S DĚTMI a zároveň Vám bude umožněno vkládání akcí a tipů do databáze KAM S DĚTMI.
KLUB KAM S DĚTMI Vám bude pravidelně přinášet novinky, newslettery, exkluzivní výhody, slevy a soutěže.

Jméno:
Příjmení:
E-mail:
Telefon:
Instituce:
vyplňujte, pokud za ni budete vkládat do databáze
Kraj:
Souhlasím se zpracováním osobních údajů

Budeme rádi, když vyplníte i další nepovinné údaje, které nám mohou pomoct při vylepšování portálu Kam s dětmi. Naším cílem je být pro vás nejlepším rádcem a pomocníkem, když nevíte kam s dětmi. Tyto data nebudou dle Zásad o ochraně osobních údajů nijak zneužívány či předávány třetím osobám.

Rok narození rodiče:
Jméno dítěte:
Datum narození dítěte:
Přidat dítě

Divadlo Spejbla a Hurvínka otevřelo své brány a zve na letní scénu

Divadlo Spejbla a Hurvínka otevřelo pokladnu již 10. května a po více než půl roce se chystá na představení na vlastní scéně. Pokud to epidemiologická situace dovolí, budou moci diváci zhlédnout v termínu 5. - 6. června víkendové představení pro děti „Hurvínkova cesta do Tramtárie“.  V tuto chvíli je možné si vstupenky rezervovat. Divadlo také ve spolupráci s Planetáriem připravilo Den dětí i speciální představení na jeho letní terase. Chystá se také otevření letní scény v rámci projektu DejVícePraze v areálu zahrady hotelu International!

 

Hurvínkova cesta do tramtárie

Díky rozvolnění protiepidemických opatření můžeme v tuto chvíli opět nabídnout rezervaci našich divadelních představení, konkrétně v termínu 5. a 6. června uvedeme  „Hurvínkovu cestu do Tramtárie“. Tuto hru plánujeme  odehrát po půl roce na vlastní scéně, samozřejmě pokud to epidemiologická situace dovolí. Děti i dospělí se budou moci přijít podívat, co se stane, když se Hurvínek trochu nastydne a Mánička mu čte z pohádkové knížky…najednou se ocitnou ve zvláštní zemi a dobrodružství může začít!

                                    

HURVÍNEK V PLANETÁRIU

Divadlo S+H nově spolupracuje s Planetáriem a díky tomu se budou moci fanoušci těšit hned na několik společných aktivit na letní terase Planetária ve Stromovce. Ve dnech 11., 12. a 13. června uvedeme v rámci společného projektu HURVÍNEK V PLANETÁRIU miminí divadelní zážitek pro děti od jednoho do tří let Janky Ryšánek Schmiedtové a výtvarníka Davida Janoška „Žeryčku, hop!“. Jako premiéru také uvedeme žhavou novinku situační komedii pro děti od čtyř let Mikiho Kirschnera a Jany Kubíčkové „Hurvínek a nezvaný host“. Dětem v této hře ukážeme, co se stane, když na dveře najednou zaklepe nezvaný host. U Spejbla s Hurvínkem se totiž najednou objeví Člunozobec a z obou našich hrdinů se rázem stanou podnájemníci ve vlastním bytě.

                                   

LETNÍ SEZÓNA NA ZAHRADĚ HOTELU INTERNATIONAL

Divadlo S+H se nesmírně těší na účinkování na nové letní scéně v rámci festivalu #DEJVICEPRAZE. Festival se bude odehrávat na zahradě hotelu International na Praze 6. Tým Divadla S+H připravil pro diváky hry jak pro děti, tak i pro dospělé. Festival se bude konat v termínu od 19. června až do 5. září.

                                  

31. 5. 2021



Přidat komentář

Vaše jméno:
Předmět:

> Komentáře