ČEZ Jizerská 50 stále bojuje s vládními omezení | Kam s dětmi – aktivity pro děti a jejich rodiče

E-mail:
Registrační kód:
Zapomněl(a) jste registrační kód?
Aktuální registrační kód:
Nový registrační kód:
Opakovat nový registrační kód:

Zadejte registrační email.

E-mail:

Registrací se přihlásíte se do KLUBU KAM S DĚTMI a zároveň Vám bude umožněno vkládání akcí a tipů do databáze KAM S DĚTMI.
KLUB KAM S DĚTMI Vám bude pravidelně přinášet novinky, newslettery, exkluzivní výhody, slevy a soutěže.

Jméno:
Příjmení:
E-mail:
Telefon:
Instituce:
vyplňujte, pokud za ni budete vkládat do databáze
Kraj:
Souhlasím se zpracováním osobních údajů

Budeme rádi, když vyplníte i další nepovinné údaje, které nám mohou pomoct při vylepšování portálu Kam s dětmi. Naším cílem je být pro vás nejlepším rádcem a pomocníkem, když nevíte kam s dětmi. Tyto data nebudou dle Zásad o ochraně osobních údajů nijak zneužívány či předávány třetím osobám.

Rok narození rodiče:
Jméno dítěte:
Datum narození dítěte:
Přidat dítě

ČEZ Jizerská 50 stále bojuje s vládními omezení

ČEZ Jizerská 50 bojuje s vládními omezení, elitní běžci ale až na výjimky dorazí

Složitější pravidla pro příjezd cizinců do České republiky spojená s nemocí COVID-19 dělají další vrásky pořadatelům 54. ČEZ Jizerské 50. Ti již na konci ledna museli zveřejnit virtuální podobu závodu pro amatérské účastníky a nyní řeší příjezd těch největších zahraničních hvězd. Jim totiž hrozí v mnoha případech při cestování do Česka karanténa.

Největší komplikací je to pro norské a estonské závodníky, naštěstí se i u těchto národů najdou výjimky. Těmi jsou účastníci, kteří po posledním závodě v italské Marcialonze necestovali domů. Chybět tak nakonec budou jen jednotky elitních závodníků. Mezi nimi rezonuje jméno vedoucího muže bodování ve sprintu, Nora Stiana Berga, který aktuálně onemocněním na COVID-19 prochází. V celkovém pořadí je ale až na 29. místě, tedy těžko by bojoval o celkové vítězství na ČEZ Jizerské 50.

Mezi ženami bude nejvýrazněji chybět Astrid Øyre Slindová (11. v celkovém pořadí), kterou ale vyřadila aktuální forma. Více se o její neúčasti můžete dočíst ZDE.

Ostatní velká jména, která jsou hlavními favority ČEZ Jizerské 50, chybět nebudou. Diváci u televizních obrazovek se tak mohou těšit například na trojnásobného vítěze závodu Nora Mortena Eide Pedersena nebo aktuálně světu vévodící švédské duo Emil Persson a Oskar Kardin. Mezi ženami zůstává na domácí půdě favoritkou Kateřina Smutná, a to i přesto, že v letošní sezóně ještě ani neskončila na medailové příčce.

Své pozice ale budou chtít uhájit zatím nejrychlejší Lina Korsgrenová, Emilie Fletenová a Ida Dahlová. Jestli jim populární Česka bude stačit uvidíme v nedělním přímém přenosu na ČT sport. Závod startuje na bedřichovském stadionu, který ale bude divákům uzavřen, v 7:50 hodin.

ČEZ Jizerská 50 byla v loňském roce vyhlášena závodem roku seriálu Visma Ski Classics a umístěna mezi čtyři nejprestižnější závody série tzv. Grand Classics. To znamená, že každé bodované umístění je ohodnoceno výrazně více než na ostatních závodech Ski Classics mimo zmiňované meetingy Grand Classics. Více se dočtete na www.jiz50.cz.

                            

10. 2. 2021



Přidat komentář

Vaše jméno:
Předmět:

> Komentáře