Sokol připravil nový seriál cvičení pro studenty na distanční výuce | Kam s dětmi – aktivity pro děti a jejich rodiče

E-mail:
Registrační kód:
Zapomněl(a) jste registrační kód?
Aktuální registrační kód:
Nový registrační kód:
Opakovat nový registrační kód:

Zadejte registrační email.

E-mail:

Registrací se přihlásíte se do KLUBU KAM S DĚTMI a zároveň Vám bude umožněno vkládání akcí a tipů do databáze KAM S DĚTMI.
KLUB KAM S DĚTMI Vám bude pravidelně přinášet novinky, newslettery, exkluzivní výhody, slevy a soutěže.

Jméno:
Příjmení:
E-mail:
Telefon:
Instituce:
vyplňujte, pokud za ni budete vkládat do databáze
Kraj:
Souhlasím se zpracováním osobních údajů

Budeme rádi, když vyplníte i další nepovinné údaje, které nám mohou pomoct při vylepšování portálu Kam s dětmi. Naším cílem je být pro vás nejlepším rádcem a pomocníkem, když nevíte kam s dětmi. Tyto data nebudou dle Zásad o ochraně osobních údajů nijak zneužívány či předávány třetím osobám.

Rok narození rodiče:
Jméno dítěte:
Datum narození dítěte:
Přidat dítě

Sokol připravil nový seriál cvičení pro studenty na distanční výuce

Česká obec sokolská vyslyšela výzvu České středoškolské unie a pomůže studentům správně se hýbat. Vznikla čtyři krátká videa určená právě této věkové skupině – tedy zejména středoškolákům, kteří mají už měsíce doma online výuku.

 

Videa se věnují protažení a uvolnění těla právě po celodenním sezení u počítače.

„Zaměřili jsme se na protažení částí těla/partií, které jsou zejména špatným a dlouhým sezením nejvíce zatížené. Jednotlivé cviky mají předejít bolesti nebo tělo naopak uvolnit. Zároveň to může být možnost, jak vypnout hlavu a odpočinout si od učení,“ říká Alžběta Bendíková, metodička Ústřední školy, která cviky vymyslela a je zároveň průvodkyní miniseriálem.

Cviky jsou sestavené tak, aby je mohl cvičit každý student doma a nepotřeboval k tomu žádné speciální pomůcky. Jediné, co studenti potřebují, je trocha prostoru.

„Když si podle videa zacvičíte jednou, žádnou velkou změnu nepocítíte, ale když budete cvičit každý den deset minut, už se vám podaří tělo probudit a rozhýbat,“ říká Alžběta.

Videa budou k vidění na youtubovém kanále – vždy v neděli a ve středu. 

Zde máte první video z této série. Studenti, ale i dospělí pracující celý den za počítačem se v něm naučí správně protahovat. 

#jsemsokol #cvicimsesokolem #protazeni

 

27. 1. 2021



Přidat komentář

Vaše jméno:
Předmět:

> Komentáře